Doktorunuza danışın fakat soğuk su gibi şeylerde bi süreye kadar normal diye biliyorum. Gece ağrısı veya uzun süreli ağrılar yaşarsanız doktora gidin veya danışın. Çürük derinleştiyse kanal tedavisi olmanız gerekebilir.Selamlar. 4 gün önce azı dişime dolgu yapıldı. Normalde ağrı olmuyor ama soğuk su temas edince veya diş sıkarken o tarafla bir şey çiğnerken anlık ağrı oluyor. Kendiliğinden geçer mi yoksa doktora gitmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim bir şey çiğnerken ağrı normal midir hocam.Doktorunuza danışın fakat soğuk su gibi şeylerde bi süreye kadar normal diye biliyorum. Gece ağrısı veya uzun süreli ağrılar yaşarsanız doktora gidin veya danışın. Çürük derinleştiyse kanal tedavisi olmanız gerekebilir.
Selamlar. 4 gün önce azı dişime dolgu yapıldı. Normalde ağrı olmuyor ama soğuk su temas edince veya diş sıkarken o tarafla bir şey çiğnerken anlık ağrı oluyor. Kendiliğinden geçer mi yoksa doktora gitmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Dolgunun eksik yapıldığını hekiminiz nasıl anladı hocam birde kanala mı döndü?Dişiniz hava alıyor dolgu eksik yapılmış doktorunuza gidin bende de dolgu var böyle durumlarda sızlıyor randevu aldım tekrar yaptırdım.
Dolgunun eksik yapıldığını hekiminiz nasıl anladı hocam bir de kanala mı döndü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.