Dolmuşçuların Öğrencilerle Bir Problemi mi Var?

Merhaba arkadaşlar, birçok öğrencinin de benle aynı problemi yaşadığını düşünüyorum. Şimdi adama kağıt 10-5 lira veriyoruz, verirken "Bir lise öğrencisi alır mısınız?" diyoruz; adam ya 4 lira alıyor, ya 3.5 lira alıyor anca "Öğrenci alacaktınız?" deyince geri kalanını veriyor, bir de tip tip bakıyor. 10 dolmuşçunun 9'u böyle. Hayır, 1.5 lira fazla alsan ne olacak yani? 1.5-2 lira için kendini niye salak yerine koyduruyorsun ki? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, bir çok öğrencinin de benle aynı problemi yaşadığını düşünüyorum. Şimdi adama kağıt 10-5 lira veriyoruz ,verirken "Bir lise öğrencisi alır mısınız?" diyoruz; adam ya 4 lira alıyor, ya 3.5 lira alıyor anca "Öğrenci alacaktınız?" deyince geri kalanını veriyor, bir de tip tip bakıyor. 10 dolmuşçunun 9'u böyle. Hayır, 1.5 lira fazla alsan ne olacak yani? 1.5-2 lira için kendini niye salak yerine koyduruyorsun ki? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
O Dolmuşculara tepkim şudur:
Küfür içerir dikkat!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolmuşları olabildiğince tercih etmemeye çalışıyorum, büyük bir çoğunluğu kültürsüz insanların sürdüğü toplu taşıma aracı. Markete ablama sigara almaya gittiğimde 20 yaşımda olduğumu inandıramıyorum ama dolmuşcu öğrenci olduğuma inanmıyor ne hikmetse. Zaten zorda kalıp binersem de normal ücret ödüyorum uğraşmamak için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı