Dombıra çok iyi değil mi?

• Konuyu başlatan mfig
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.985
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de çalgıyı bu kadar abartmak boş! Ayrıca kimse kimseyi burada bilgi testine tabii tutmuyor. Yaranız varsa gocunursunuz; yoksa adam gibi yorum yazarsınız? Eğitimsizmiş. :) Irkçılık ve milliyetçilik hastalığına yakalanmamış biriyim sadece. Beyin hücrelerine yeteri kadar oksijen gitmeyenler kolay kolay anlayamaz bunu. Boşuna çaba sarf etmeyin. Bu bölümde sadece müzik paylaşılıyor. Bunu bile politize etmeyin.
Hastalık mı? Nedense Türk adının geçtiği her yerde senin gibi insanlar eşitsizliğe hayır, ırkçılığa hayır, halkların kardeşliği falan demeye başlıyor. Alıntı yapıp zırvaladıgın vakit "Bu ne diyor" demiştim. Demem o ki kendi kendine ortaya bir şey atıyorsun. Kimsenin sana ve mensup olduğun ırka bir şey dediği yok. Bu konular üzerinden eleştiri yapacaksan ayrı bir konu açmayı deneyebilirsin. Zira burada iki saattir öne sürdüğün hiçbir şey zaten konusulmadi.

Bence de çalgıyı bu kadar abartmak boş! Ayrıca kimse kimseyi burada bilgi testine tabii tutmuyor. Yaranız varsa gocunursunuz; yoksa adam gibi yorum yazarsınız? Eğitimsizmiş. :) Irkçılık ve milliyetçilik hastalığına yakalanmamış biriyim sadece. Beyin hücrelerine yeteri kadar oksijen gitmeyenler kolay kolay anlayamaz bunu. Boşuna çaba sarfetmeyin. Bu bölümde sadece müzik paylaşılıyor. Bunu bile politize etmeyin.
Kültürüne ve sanatına sahip çıkan kişilere ırkçı diyenler sadece soy düşmanlarıdır. Vatansız olmak zor. Böyle ters tepiyor işte. Ben bunların olduğu yerde durmam gidiyorum. Burası gerçekten bitmiş. Hele böyle zor günlerde böylelerini kaldıramam. Bu siteye yazık.!

Durmayın koşun gidin. :) Irkçılığa karşı olanlara saygı duymadığınız sürece saygı da beklemeyin. Siz fikrinizi söylüyorsunuz ben de söylüyorum bu kadar basit. Ben ne milliyetçi ne de ırkçıyım. Hiçbir çalgıyı da olduğundan farklı görmüyorum. Sizin gibilerin de insan fikrine saygısı yok. Ülkeyi bu tarz zihniyet bu hale getirdi zaten.

Ben çok severdim dombrayı ta ki o zamana kadar. Biliyorsunuz siz.

Durmayın koşun gidin. :) Irkçılığa karşı olanlara saygı duymadığınız sürece saygı da beklemeyin. Siz fikrinizi söylüyorsunuz ben de söylüyorum bu kadar basit. Ben ne milliyetçi ne de ırkçıyım. Hiçbir çalgıyı da olduğundan farklı görmüyorum. Sizin gibilerin de insan fikrine saygısı yok. Ülkeyi bu tarz zihniyet bu hale getirdi zaten.
Ben seni çözdüm tamam. 🤫 Bu sıkılmadan utanmadan aynı şeyle insan uğraştırmaya çalışan, akıl sağlığı yerinde olmayan bir işsiz. Allah yakınlarına yardım etsin çok zor. Kendi sanatını savunan insana ırkçı diyeni ilk defa görüyorum. Çok tür ile karşılaştım ama böyle umutsuz vaka görmedim. :)

Ben seni çözdüm tamam. 🤫 Bu sıkılmadan utanmadan aynı şeyle insan uğraştırmaya çalışan, akıl sağlığı yerinde olmayan bir işsiz. Allah yakınlarına yardım etsin çok zor. Kendi sanatını savunan insana ırkçı diyeni ilk defa görüyorum. Çok tür ile karşılaştım ama böyle umutsuz vaka görmedim. :)
Halen aynı kafadasınız. :) Önce saygı göster sonra saygı görürsünüz zaten. Benim yazdıklarımda sanatı övmenin yanlış olduğu yazmıyor. Bir çalgıyı kullanıp da saçma ve gereksiz üstünlük taslama halleri biraz sağlık sorunu belirtisidir. Bu kadar basit. İnsanların işsiz olması da mı size dokunuyor yani anlamadım? :)

bence bu daha iyi..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçmişini bilmeyenin geleceği de olmaz. 🙂

Üst düzey çalgılar var da bizim mi haberimiz yok acaba? Bu çalgının bir tarihini araştır istersen.
Ya bırakın bu geçmiş safsatalarını artık? Amerika'nın ne geçmişi var ki? Sanki diğer çalgıların tarihi yok da bi bunun var. :)
İnsanlar sevmiyorum diyor fikrini yazıyor; biri çıkıp ''ya nasıl sevmezsin sen tarih bilmez Türk düşmanısın'' diye çemkiriyor. Bu mu düşünceye saygı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı