Dominar 250D almaya değer mi?

Zagor dux est

Megapat
Yer
Antalya
İyi sosyaller,
181 boyunda 75 kiloyum. Kaba ve kaslı duran motorları daha çok seviyorum. Altımda büyük durmasını istiyorum motorun. Önceliklerim güzel görünmesi ve servis kalitesi. Dominar dışında öneriniz var ise; adventure, naked modeller ilgimi çekiyor son zamanlarda ancak Sport modellere de açığım. Taksitle alacağım için sıfır alacağım. Bütçem 170-200bin diyebilirim.

İyi sosyaller,
181 boyunda 75 kiloyum. Kaba ve kaslı duran motorları daha çok seviyorum. Altımda büyük durmasını istiyorum motorun. Önceliklerim güzel görünmesi ve servis kalitesi. Dominar dışında öneriniz var ise; adventure, naked modeller ilgimi çekiyor son zamanlarda ancak Sport modellere de açığım. Taksitle alacağım için sıfır alacağım. Bütçem 170-200bin diyebilirim.

Dominar 250 o kadar yapılı değil ama güzel makine boynuzda uzun rahat sürersiniz.
Ama motor teçrübeniz yoksa ağır gelebilir ağır bir motor dominar 250.
Ama teçrübeniz varsa dominar 400 bayağı heybetli duruyor Mondial RX3 EVO'ya da bakabilirsiniz.

Dominar 250 o kadar yapılı değil ama güzel makine boynuzda uzun rahat sürersiniz.
Ama motor teçrübeniz yoksa ağır gelebilir ağır bir motor dominar 250.
Ama teçrübeniz varsa dominar 400 bayağı heybetli duruyor Mondial RX3 EVO'ya da bakabilirsiniz.

Motor tecrübem var. Dominar 400 bütçeyi şu an için aşıyor. Mondial'in de sıfırını bulamadım.

Fiyat, performans, servis ağı, parça fiyatları vs bakımından düşünürseniz çok mantıklı. Çok uzun süre araştırdım ve ben de aldım. Düşük devirlerdeki torku vs kesinlikle öneririm. Bu fiyat bantlarında çok yönlü incelendiğinde en mantıklısı bu.

Fiyat, performans, servis ağı, parça fiyatları vs bakımından düşünürseniz çok mantıklı. Çok uzun süre araştırdım ve ben de aldım. Düşük devirlerdeki torku vs kesinlikle öneririm. Bu fiyat bantlarında çok yönlü incelendiğinde en mantıklısı bu.

Öyle duruyor. Peki bayiden almak mı mantıklı, internet üzerinden mi?

Ben ikinci el aldım. Ama sıfır alacak olsaydım bayiden alırdım.
Öyle duruyor. Peki bayiden almak mı mantıklı, internet üzerinden mi?
Bayiden almak daha içime sinerdi. Ayrıca tanıdığınız birinde varsa üzerine oturup ağırlığını tartmanız vs sizin için iyi olacaktır. İlk bir iki gün bana ağır geliyordu ama çok kısa sürede alıştım. Bu durum sizi tedirgin etmesin. Arkadaşın dediği gibi eğer bütçeniz uyarsa 2.el temiz 400 de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı