Dominos'ta mı çalışılmalı yoksa McDonald's'ta mı?

Hetop

Hectopat
Çalışan veya çalışmış tanıdıkları olan varsa sizce hangisi tercih edilmeli? Hangisinin temposu daha yoğun veya hangisi yerine göre daha kolay oluyor? Neden bilmiyorum fakat benim gönlümden Dominos geliyor.

(Bir dönem otelde komi olarak çalıştığım için arka plan işlerinin benim için sıkıntılı olacağını pek düşünmüyorum. O yüzden arka planı zor olur ya da hızlı olmalısın hakkında uyarmanıza gerek yok.)

Çalışan veya çalışmış tanıdıkları olan varsa sizce hangisi tercih edilmeli? Hangisinin temposu daha yoğun veya hangisi yerine göre daha kolay oluyor? Neden bilmiyorum fakat benim gönlümden Dominos geliyor.

(Bir dönem otelde komi olarak çalıştığım için arka plan işlerinin benim için sıkıntılı olacağını pek düşünmüyorum. O yüzden arka planı zor olur ya da hızlı olmalısın hakkında uyarmanıza gerek yok.)

Ne yaptınız hocam durum nedir bende düşünüyorum aynı.

Şubeye gitmek yerine, şu anda ikisine de siteden başvuruyorum. Fakat ilk domino's ararsa önceliğim o olacak. Biraz buradaki forum da gezince domino's ta çalışmanın daha rahat olduğunu gördüm.

Bende kararsız kaldım hocam lise sona yeni geçtim hiçbir yer almıyor MC donalds alıyor dediler bende kararsız kaldım iş olsun yeter evde oturmaktan bıktım.

Bende kararsız kaldım hocam lise sona yeni geçtim hiçbir yer almıyor MC donalds alıyor dediler bende kararsız kaldım iş olsun yeter evde oturmaktan bıktım.
Evet, Mc Donald's alır fakat bu yaz 3 ay Mc Donald's ta çalışmaktansa bir yerde garson/komi olarak girmek daha çok işine yarar ilerisi için.

Evet, McDonald's alır fakat bu yaz 3 ay McDonald's'ta çalışmaktansa bir yerde garson/komi olarak girmek daha çok işine yarar ilerisi için.

Hocam İstanbul da sordum adam kurye arıyor garson komilik için ya da şansıma eleman aldık dediler bulamadım onu da başka yerlere sorsam mezun istiyoruz diyorlar bu MC donalds ortamı da zor diyorlar bilmiyorum çok kararsız kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı