Domuz eti nerede satılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam internetten satanlar var ama ben açıkçası pek güvenmiyorum. Sonuçta adam sana domuz diye sığır eti de satabilir. Bazı kasaplarda oluyor ama tabii bunları nasıl bulabilirsiniz bilmiyorum. En iyi yöntem büyük Metro veya Migros gibi yerlere sormak.

Not: Migros 5M veya 3M olursa şansınız artabilir.
 
Domuz eti nerede satılıyor? Fiyat olarak ucuzsa dana eti yerine domuz eti tüketeceğim. Edit: Kurutulmuş olanlarına baktım dünya pahası, sanırım millette zeka geriliği olsun diye bilerek eti pahalı tutuyorlar. Şaka gibi.
Dostum istihtam az olsun diye fiyatlarını çok yüksek tutuyorlar. zaten az çok bilirsin Türkiye'de tüketen sayısı oldukça az. Amerika gibi yurtdışı ülkelerinde domuz et fiyatları kırmızı et fiyatlarından daha ucuz... Arz talep meselesi.
 
Bazı Migros'larda ve internette bulabilirsin. İnternette daha spesifik ve daha lezzetli versiyonları var, genelde pastırma tarzında bulunabiliyor Migros'ta.
 
Hocam Türkiye gibi çoğunluğu müslüman olan bir ülkede birazcık zor. Migros ve Carrefoursa'da olabilirler miş. İnternetten de sipariş edilebilir ama ne kadar mantıklı tartışılır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı