Donanım Anketi Nasıl Olsun?

İşlemci, ekran kartı ve diğer donanımlar için ayrı anket açılması taraftarıyım. Çok fazla detay var bir anket için. Otomatik olarak sistem verilerini toplama ve bunları işleme imkanınız yok gibi görünüyor. Geçerli ve önemli veriler için, uzun vadeli ve detaylı bir anket yapılabilir.
 
  • Kaç sistem kullandınız?
  • Toplama sistemi yoksa hazır mı?
  • En sağlam ilgili ve kaliteli marka hangisi?(ANAKART, GPU, CPU gibi)
  • Sisteminiz güncel oyunları oynatabiliyor mu?
  • Bilgisayarınızdan memnun musunuz?( Türkiye'de tam sorulmalık )
 
''şu şartlar altında günümüz en ideal bilgisayar toplanması'' gibi bir genel geçer kriter oluşturulmalı...her sene bir dünya stantardı halinde önerilen bilgisayarın oluşturulması için gerekli parçalar nedir...kriter ne olmalı?şöyle ki bu bilgisayarda hem kendi youtube kanalınıza video işleyebileceksiniz,hem autocad-photoshop vs rahat kullanabileceksinizi,iyi oyun oynayabileceksiniz,hemde ulaşılmaz fiyatlarda olmayacak,hiçbirşeyden geri kalmayacaksınız hani zirvede de yaşamıyacaksınız hayatı :D...Yani düşünki ideal bir eş tanımlamak gibi,idael bir hayırlı evlat tanımlar gibi,bakış açısı bu açıdan olmalı...nedir bu bilgisayar, onu oluşturalım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı