Donanım arşivi epic alınır mı?

Peki SAPPHIRE RX 5700 hakkındaki düşünceleriniz neler acaba TUF serisindeki kadar sorunlu mu veya RX 5700 olan sistemi alır isem problem yaşar mıyım ve RTX 2060 ile arasında ne kadarlık bir performans farkı olur?
Sapphire markasını güvenle tercih edebilirsiniz fakat rx 5700 sorunlu bir kart. Ama kart sıkıntılıysa Sapphire'nin yapabileceği birşey yok. Sonuçta kart AMD'den geliyor, Sapphire sadece dış kasa ve soğutucularını takıp test yapıyor. Bazı yerlerde bundan dolayı olsa gerek Sapphire'nin adı kötüleniyor. Zaten forumlarda araştırırsan illaki bir çok şikayet olduğunu görürsün. Bana kalırsa fark %5'i geçmez. Ama ben rtx 2060 veya 2060 Super'de ısrarcı olmanızdan yanayım. Bende Sapphire Nitro+ rx 590 vardı ve sürekli Wattman uyarısı ile karşı karşıya kaldım. İki kere gönderdim ve sonunda pes ettiler. Karşılığında iade yapıldı ve bende 1660ti aldım. Benden sana tavsiye NVIDIA'da ısrarcı olmandır.

Anlaşılan müsterih bir şekilde kullanmak için performanstan fedakârlık etmek durumundayım ve aradaki fiyat farkını da unutmamak gerekli tabii.. sanırım GIGABYTE RTX 2060'lı webtekno sisteminde karar kılacağım..

Anlaşılan müsterih bir şekilde kullanmak için performanstan fedakârlık etmek durumundayım ve aradaki fiyat farkını da unutmamak gerekli tabii.. sanırım GIGABYTE RTX 2060'lı webtekno sisteminde karar kılacağım..
En isabetli seçenek olur ve de bir miktar paran da cebinde kalmış olur. 😉👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı