Hocam öyle de bir şans vermek gerek bence. Ben gidip kulaklığıyla Senheiser ı falan kıyaslamıyorum veya monitörünü almıyorum

Kasadan tek istediğim bana güzel hava sirkulasyonu sağlasın sıcaklığı dışarı atabilsin yeter bana. Forumda gözlemliyorum sanki buna karşı bi önyargı var. Ben ne yazıkki Nvidia 2070 2080 alacak kadar zengin biri değilim Tuf 5700 alınır mı diyorum alınmaz ısınıyor diyorlar nerden biliyorsunuz diyorum 1660Ti den örnek veriyorlar veya 5700 Xt nin Tuf versiyonunun incelemesini atıyorlar

Kendim gözlemlesem sizce daha iyi değil mi?
Corsair i alacaktım fakat oda küçük bi kasa. Bahsettiğiniz Youtuber arkadaş da bunu incelerken kasanın kapağını açık tutuyor umarım arkada klima falan çalıştırmıyordur bilemeyiz
Sharkoon ve Phanteks ne yazıkki bu sistemde seçme şansım yok. Zamanında Dark n10 a da böyle demişlerdi şu an en iyi F/P kasalarından biri oldu. Hatta şöyle örnek vereyim forumda bazı arkadaşlar zamanında Xiaomi ye radyasyon yayıcı, Huawei ye modemden başka ürününü almayın diyorlardı okurdum hep

Fx serisinden sonra AMD Ryzen ile nasıl şaha kalktı bilirsiniz. Sizce bir şans vermesem mi?