Donanım arşivi epic sistem alınır mı?

Latif Özdemir

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam intel nvidia tabanlı sistem istiyorum ben.
@Latif Özdemir
Sanırım en mantıklısı şu geliyor bana Adata SU630 olarak alıp gittiği yere kadar kullanıyım bu SSDyi günde 3-4 saat oyun oynuyorum sadece bu kadar pc açık kalıyor zaten bozuluncada yerine kaliteli bir SSD alıp kullanıyım diyorum nasıl fikir çünkü diğer türlü anakart değiştirmem gerekecek boşa masraf uzun süre kullanırım parça değişmeden zaten.
Ben Türkiye şartlarına göre düşündüm hocam. Çünkü geniş bir bütçe yoksa intel ve nvidia çok akıl karı olmuyor.

Video'da incelemeye göre o ekran kartı alınmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart çok tercih edilmeyen bir model. Ucuz diye koymuşlar. 5700 TUF modeli referans modelden bile kötü performans veriyor soğutma olarak. Adata SU serisi SSD'ler kronik sorunlu, forumda bir sürü konu mevcut. PSU aynı şekilde üretim yılı tam belli olmadığı için soru işareti, bu seride sıkıntı vardı sonradan düzeltildi çünkü.

Sonuç olarak; alınmaz, fiyatı düşük tutmak için birçok parçada kaliteden ciddi anlamda ödün verilmiş, daha iyi alternatifler bulunabilir.
Sapphire Nitro+ RX 5700 XT
yapsak iyi olurmu?

Arkadaşlar, donanım arşivinin çıkarmış olduğu Epic [Donanım Arşivi] | R5 3600 ASUS TUF 3 RX 5700 O8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistemdeki ASUS B450M dragon anakartının hiçbir inceleme videosu çekilmemiş. Sizce bu kartı alsam sıkıntı olur mu? Önerir misiniz? Ekran kartını da fiyattan düşmek için ASUS ROG STRIX RX590 yapacağım sizce yapayım mı? :D
Ben o sistemi SSD değiştirip HDD ekleyip almak istiyorum sen aldın mı naptın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı