Güzel fakat yakın bütçeye farklı sistem düzenlenir... SSD yetersiz kalmış. Kasa hava akışı çok iyi değil.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B450 Gaming Plus MAX 4133mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
kampanyalı Kingston A400 2.5 480GB SATA3 500MB-450MB/s SA400S37/480G SSD Disk özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
Bu sistemi 7000-7150TL gibi bir fiyata topladım. Her açısından eksiksiz diyebilirim. Anakartı en iyi modellerden birini seçtim. Sen dilersen anakarttan kısıp işlemciye verebilirsin. Fakat şimdiden uyarayım bu önerdiğim sistem 2K oyunculuk için birebir. 1080P'de bazı oyunlarda dar boğaz yapabilir. Fakat aşırı ileri dönük bir sistem. Yani yukarıdaki 2060'lı kasaya 6600TL vereceğine buna bu parayı verip 2070 Super'li bir sistem toplaman kat ve kat daha iyi emin ol. Umarım yardımcı olmuşumdur. Bundan 1 sene sonra eğer monitörün 1080P ise değiştirirsin. Çok fena keyfini çıkarırsın
. Arkadaşlar da öneri yapsın fakat elimden geldiğince F/P canavarı oluşturmaya çalıştım. Altını çiziyorum 1080P'de bazı oyunlarda darboğaz yapabilir. Tam olarak 2K canavarı
. Paran şuan hazırsa attıklarımı al ve en azından 5-6 sene arkana yaslan
.
Avantajları ;
1) Anakart B450 serisinin en iyi 2. kartı denebilir. (100TL farkla Tomahawk seçebilirsin.)
2) Ekran kartı 2070 Super> 2070 > 2060 Super > 2060 şeklinde gidiyor. Bizim modelimiz 2070 Super. Yani attığın sistemle performans açısından dağlar kadar fark var
.
3) Depolama olarak 240GB tercih edilmiş. Ben 480GB ve F/P SSD'si önerdim. Sorun yaşayanı gördüm diyemem.
4) Kasa F/P kralı denebilir. Mesh panel dendiğinde ilk 5'e girer diyebilirim. Kasa olarak hava akışı üst düzey. (Bundan 3-5 ay sonra dilersen fanları daha kaliteli (Corsair RGB.) değiştirebilirsin.) Üzerindekiler gayet yeterli fakat...
5)Yine F/P güç kaynağı kullandım. Forumda kullanan moderatörlerimiz mevcut. Memnun olmayan yok diyebilirim.
6)Kendi kullandığım RAM'leri önerdim. Ufak bir overclock ile 3400 veya 3600Mhz çalışıyor rahatlıkla. (Şans unsuru var tabi.)
7) İşlemciyi istediğin zaman upgrade edebilirsin. (Rahat besler.
)
Dezavantajları ;
1) 1080P'de işlemciyi de zorlayan oyunlarda darboğaz yapabilir. Her oyunda demiyorum. 10 oyunun iki veya üçünde darboğaz yapabilir. Doğal olarak bu işlemcinin 1080P'de bu ekran kartını sağlıklı beslemesi pek mümkün değil. Fakat 2K için fazlasıyla ideal. 1080P'de üzmez diyebilirim. Dezavantaj sayılır mı? Bilmiyorum
. Sonuçta sistem 2K için. Fakat 1080P'de oynanır... (Bütün ayarları sonuna kadar açarsan
.)
Başka dezavantajı yok. Eğer olduğunu söyleyen varsa buyursun.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yani bu para bende olsa toplayacağım sistem üç aşağı beş yukarı bu olurdu
. İyi günlerde kullan.
NOT : Monitörün yoksa ve monitör de alacaksan 2K monitör ile alabileceğin en F/P sistemlerden biri diyebilirim
. Darboğaz olayı kafana takılırsa onun için ayrı bir konu açarsın
.