Donanım Arşivi Flexy Silver 6399 TL Sistem İncelemesi

Kasa ve SSD hariç gayet güzel bir sistem olmuş, şu anki piyasaya göre. PSU 500K seçilebilirdi bir de. Videoda AMD işlemci kullanmalarının sebebini indirim yapmaları diye belirtilmiş ama bana kalırsa 10400F varken asla ama asla 3500X kullanılmaz.
Bunu konuda söyledim zaten. Gerekirse 300 lira pahalı olsun ama o 10400F buraya gelecek! 😂 500K PSU derken?
 
Maalesef ne kadar anlatırsan anlat anlamayacaklar. :D
Onun anlattığı şey ile sizin savunduğunuz şey aynı değil yalnız. O sadece kasanın kabul edilebilir olduğunu, kasa çöp diyenlere karşı bilgilendirici bir mesaj yazmış. Siz ise DA fanboyluğu yapıp, farklı görüş bildirenlere karşı hemen karşı savunmaya geçiyorsunuz.
 
Mining yapıldığını nasıl anlayacaklar ki bana pek inandırıcı gelmedi. Çünkü NVIDIA kartlarda yüksek hashrate almak için Vbios yazdırmana gerek yok.
Sanırım bozulduğu zaman garantiye verince ''Kardeşim sen bu ekran kartıyla mining yapmışsın biz o kadar söyledik garanti dışı kalır diye hadi yürü'' falan diyecekler :D.
 
Böyle yapmanızı anlamıyorum. Vaktinde aynısını da Rampage'e dediniz şu an onun logo basılmamış kulaklığını kullanıyorsunuz.

Araştırmadan böyle yorumlar yapmayın artık. Ortada somut bir şekilde sorun yaşayan kullanıcı var da ben mi göremedim anlamıyorum. :D Kasa güzel görünüyor şu anlık. Hava akışı da iyi. O zaman sorun ne?
Bilgimin olmadığını belirtmiştim, sonda da güzel olabileceğini söylemiştim. Çoğu kasanın plastiğinin kalitesiz olduğu söyleniyordu, bu inkar edilebilir bir şey değil. 1-2 gün sonra kullananlardan öğreniriz zaten.
 

Geri
Yukarı