Donanım Arşivi G2 Sistem Nasıldır?

Arkadaşlar, bu sistemde işlemci tray idi. Bende Ryzen 5 1600 taktım. Ve Corsair 240gb Mp510, 3000Mb okuma ,1000Mb yazma SSD taktım. Diğer parçalar aynı duruyor. Sistemi sipariş ettim ama bir yerde olumlu bir yerde olumsuz şeyler yazıyor. İçime ateş düştü ne yapayım?
Ben de aynı sistemi sipariş ettim. Ancak işlemci 2600. Sistem eline sanırım benden daha önce ulaşacak eline geçtikten ve bir süre kullandıktan sonra deneyimlerini ve yorumlarını aktarır mısın?

Ya sen Vatan'dan kasayı almadın mı ? Sadece Vatan'dan alabiliyordun ? ne oldu da değişti ? Neden almadan önce konu açmadın ? Tray olmayan 2600 çok rahat sığardı o bütçeye
Evet. Vatan'dan başka yerden alamıyordum. Aileme dedim böyle böyle diye. Vatan'dan 600TL ucuza gelince ikna ettim. Aldım kasayı. Teşekkürler herkese. 🙏
Zaten kasayı almamıştım daha o konuyu açtığımda. 500w 80 plus güç kaynağıyla geliyordu. Bende belki ön paneli değişir de MB511 gibi mesh yaparım diye açtım konuyu. Sonra vazgeçtim. İtopya'dan G2 aldım.
Ben de aynı sistemi sipariş ettim. Ancak işlemci 2600. Sistem eline sanırım benden daha önce ulaşacak eline geçtikten ve bir süre kullandıktan sonra deneyimlerini ve yorumlarını aktarır mısın?
Tabiki. Zevkle
Ya sen Vatan'dan kasayı almadın mı ? Sadece Vatan'dan alabiliyordun ? ne oldu da değişti ? Neden almadan önce konu açmadın ? Tray olmayan 2600 çok rahat sığardı o bütçeye
İşlemci seçme kısmında kutulu 2600 yok. Bende 1600 taktım. Az önce yanlış okumuşum. Kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı