Donanım Arşivi G2 Sistemi

Bende almayı düşünüyorum fakat; babam itopya ya güvenemiyor neden derseniz ürünlerinin arkasında durmazsa,garantisi var mı bu arada?
Korkacağın firma merkezi olmayan firma olmalıdır. Yani hukuki işlem başlattığında birilerini bulmalısın. Zaten haklıysan sorun olmayacaktır. En az Hepsiburada, n11 kadar güvenilirdir.

E: Ryzen 5 2600 gelmiş fiyatta değişim yok. (Varsa da çok fark yok.)

Herkese selamlar,
Açıklama kısmında işlemcinin yanında ''tray'' yazıyor. Firmadan bu konu hakkında bilgi alan var mı?
Bugün birkaç kez aradım ama açan olmadı.

Toshiba sıkıntılı olduğu için SSD'yi Adata Su650 120 GB yapın ve o parayla WD HDD ekleyin. Bir de RAM'i çift yapabilirseniz iyi olur, 8x2 3000 mhz şeklinde. Alınabilir bir sistem, keşke ekran kartı yükseltmesinde Sapphire RX 590 olsaydı.
Zaten illa ki bir kısıtlama olacak. Kural bu hocam :)
Arkadaşlar , bu TUF serisimi ileriye dönük yoksa x470 serisimi ?
Mesela ryzen 2700x için ?

Acaba ben mi yanlış biliyorum, Tray - kutusuz ve fansız değil mi? Harici fan mı alacağız yoksa stok fan takılıyor mu acaba, Youtube incelemesinde fan var ama linkte tray yazınca kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba ben mi yanlış biliyorum, Tray - kutusuz ve fansız değil mi? harici fan mı alacağız yoksa stok fan takılıyor mu acaba, Youtube incelemesinde fan var ama linkte tray yazınca kafam karıştı.
Kutusuz, fansız ve garanti süresi düşük ürünlerdir. Firmaya sormak lazım.

@ÖzkanK Sırf RGB ve kullanmayacağı 4 adet RAM slotu var diye aynı anakarta +300 TL daha fazla vermek tam da senin gibi adamların yapacağı bir şey. Kasanın içinde pavyon gibi ışık saçarsa o zaman kaliteli ve uzun ömürlü anakart oluyor değil mi ? Sen anakartı RGB ve ATX yapmak için ekran kartından da kısarsın. Şaka gibi.

Sizce anakartı yükseltmeye gerek varmı. Eğer yükseltirsem R3 2300x ve B450 Tuf Plus yükseltemezsem R5 2600 B450M-K alabiliyorum sizce hangisini almalıyım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı