Donanım Arşivi Hazır Sistemi 2 Alınır Mı?

Bütçe
6500

ksmne12

Decapat
Anakart küçük, M.2 SSD ekran kartına çok yakın olduğundan ısınabilir. RAMlerde sırf RGB var diye üstüne o kadar para vermeye değmez. İllaki RAMler RGB'li olsun derseniz 3600 MHz'lik olanı seçin. Ekran kartı soğutması yenilenmiş Tuf serisinden mi tam emin değilim o yüzden o konuda ben yorum yapamayacağım. İşlemcide Simultaneous Multithreading özelliği yok yani sadece 6 çekirdek, 6 izlek. Bunu dikkate alarak seçim yapabilirsiniz.

Anakart küçük, M.2 SSD ekran kartına çok yakın olduğundan ısınabilir. RAMlerde sırf RGB var diye üstüne o kadar para vermeye değmez. İllaki RAMler RGB'li olsun derseniz 3600 MHz'lik olanı seçin. Ekran kartı soğutması yenilenmiş Tuf serisinden mi tam emin değilim o yüzden o konuda ben yorum yapamayacağım. İşlemcide Simultaneous Multithreading özelliği yok yani sadece 6 çekirdek, 6 izlek. Bunu dikkate alarak seçim yapabilirsiniz.
Evet hocam yenilenmiş versiyonu, EVO.

Anladım peki şu monitöre MSI Optix MAG241CR 23.6” 144Hz 1ms Curved Gaming Monitör - incehesap.com 144hz verir mi ekran kartı

6000 e ryzen 5siz sistem alacağımı sanmıyorum 😁
3300X performans testinde daha iyi her şey kalem kağıt değil.
3500X AMD kalıplarından çıkmış 1c/1t mantığında bir işlemci.
Ben monitör alacak olsam MSI ve ViewSonic hariç her markayı alırım. Yani ben almazdım ama sıkıntısı var mıdır bilemem.
O fiyata 1000TL ucuza hatta VG24VQ tarzı bir şey alırdım.
Bütçe 6500 ise r5 3600 alınabilir veya kasa 275R seçilebilir.

Son düzenleme:
İlk kez donanım arşivinin everest psu kullanmadığı sistem gördüm.
Not:Bence alınır fiyata güzel sistem olmuş.Yapmaya çalıştığınız Ram değişimi gereksiz geldi bana. Onu yapmak yerine işlemciyi 3600x yapmak daha mantıklı. Onun dışında iyi duruyor.

3300X performans testinde daha iyi her şey kalem kağıt değil.
3500X AMD kalıplarından çıkmış 1c/1t mantığında bir işlemci.
Ben monitör alacak olsam MSI ve ViewSonic hariç her markayı alırım. Yani ben almazdım ama sıkıntısı var mıdır bilemem.
O fiyata 1000TL ucuza hatta VG24VQ tarzı bir şey alırdım.
Bütçe 6500 ise r5 3600 alınabilir veya kasa 275R seçilebilir.
Anlıyorum teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı