Donanım Arşivi Sistem 3 alınır mı?

Bütçe
5500-6000
Monitörün fiyatı nedir? TN panel seçmeyiniz.
Neden TN panel seçmesin? Bende bizzat TN panel 144Hz 1ms LG monitörüm var yaklaşık 1400 saat çalıştı ve çok memnunum.
O söylediğin anakartlar eski teknoloji o fiyatlara b550 anakart alınır.
Bı kere eğer kullanıcının ihtiyacı olursa alır yoksa B550'ye gerek yok B450 alırsın geçersin.

Monitörün fiyatı nedir? TN panel seçmeyiniz.

1100TL civarı ama indirimde 800 TL
Ben hepsinden önce b450 anakart yerine, b550 anakart seçmeni öneririm sistem iyi ama anakart yanlış seçim

Nedenini söyler misiniz?
144 HZ monitör alsan daha iyi olur. Yüksek HZ'in rahatlığı gibisi yok.

Doğrudur fakat kasa+monitör 6000 TL ye bakıyorum sistemi düşük tutup monitörü yükseltmek saçma olur gibi zaten büyük ihtimalle black fridayi bekleyeceğim acele etmemeye karar verdim.
Neden TN panel seçmesin? Bende bizzat TN panel 144Hz 1ms LG monitörüm var yaklaşık 1400 saat çalıştı ve çok memnunum.

TN panel IPS panel farkı nedir çok bariz fark mı var?

Son düzenleme:
1100TL civarı ama indirimde 800 TL

Nedenini söyler misiniz?

Doğrudur fakat kasa+monitör 6000 TL ye bakıyorum sistemi düşük tutup monitörü yükseltmek saçma olur gibi zaten büyük ihtimalle black fridayi bekleyeceğim acele etmemeye karar verdim.

TN panel IPS panel farkı nedir çok bariz fark mı var?
Bariz fark var ancak IPS paneller çok pahalı. Görüntü kalitesi olsun, bakış açısına kadar çoğu özelliği daha iyi ancak dediğim gibi mesela TN panelle aynı fiyata monitör bulursun ancak o fiyat bazında çok iyi özellikler bulamazsın mesela 144Hz değildir yada 1ms değildir böyle gider.

O kasayı kesinlikle tavsiye ediyorum Game Booster kötü bir marka diye kasaları alınmaz değil arkadaşım kullanıyor gayet te memnun önü mesh üstte toz filtresi var camda karartı var o Thermaltake kasaları önü temperli cam bu yüzden hava akışları o kadar iyi değil.
Böyle bir sistemde B550 anakarta gerek yok. Arkadaşlara tekrar hatırlatayım 6000tllik bir set olucak bu. Ama eğer b450ms2h yerine prime b450 k koyabiliyorsan koy

Son düzenleme:
O kasayı kesinlikle tavsiye ediyorum Game Booster kötü bir marka diye kasaları alınmaz değil arkadaşım kullanıyor gayet te memnun önü mesh üstte toz filtresi var camda karartı var o Thermaltake kasaları önü temperli cam bu yüzden hava akışları o kadar iyi değil.
Böyle bir sistemde B550 anakarta gerek yok. Arkadaşlara tekrar hatırlatayım 6000tllik bir set olucak bu. Ama eğer b450ms2h yerine prime b450 k koyabiliyorsan koy
Bir kasanın hava akışının iyi olması için illaki mesh olacak diye bir şey yok. Hava akışı tamamen kasadaki fanların CFM değerlerine göre değişir ve üstelik mesh olduğu için çok fazla toz alacak kasa. Piyasada mesh olmasa da bir sürü o kasadan daha iyi hava akışı sunan mesh olmayan kasalar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı