D* ve İ*opya anladığım kadarıyla sürekli ve sürekli olarak depoda toz tutan, bir türlü alıcı bulamayan ürünleri indirim/hazır sistem ayağına elden çıkarıyor. Biz müşteriler prim verip forumlarda reklamlarını yaptıkça bu zihniyet böyle devam eder.
Fiyatına bakılınca PSU hariç çok da gömülecek bir tarafı yok gibi. Sanki aynı bütçede daha iyi sistemler uçuşuyormuş gibi yorum yapılmasını garipsiyorum sadece.Monitör 3000TL'lik monitörlerden değil. Rampage PSU zaten çöp. Bence kötü ama bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
3000 serisinde değişti oASUS Phoenix serisi almayın dostlar oynayabildiğim oyunları bile oynamıyorum ekran kartı direk 83 derece oluyor.
3000 serisinde soğutma blokları değişti diye biliyorum. Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Ben Asus Phoenix GTX 1660 Tİ kullanıyorum. Kasam Corsair Carbide Spec Delta RGB. Oyunlarda 85-86 derecelere kadar çıkıyor ekran kartı fakat hiçbir şekilde bir performans kaybı vs. yaşamıyorum. Asus Phoenix serisi sıcak çalışan bir kart zaten. Teknobiyotik de detaylı bir testi mevcuttu hatta. Sıcak çalışmasına rağmen performans anlamında bir şey kaybetmeyen bir kart.ASUS Phoenix serisi almayın dostlar oynayabildiğim oyunları bile oynamıyorum ekran kartı direk 83 derece oluyor.
Bence de aynen öyle.Monitör TN Panel, 3050, Phoenix kart, Rampage psu ve kasa. Elde kalan ürünler çıkarılmaya çalışılmış gibi. Fiyat iyi mi evet iyi. Ama olmamış.
ASUS Phoenix serisi almayın dostlar oynayabildiğim oyunları bile oynamıyorum ekran kartı direk 83 derece oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.