Sistem iyi kasa Thermaltake seçilip alınır, güç kaynağı güzel.
Gamebooster dandik bir marka belki hava akışı iyidir ama almışken 300 TL daha ver daha kaliteli olan markanın kasasını al.+300 TL'lik farkı hak ediyor mu ne özelliği var Thermaltake'ın? Monitör ile birlikte 6000TL ye almak istiyorumda.
Hocam oradaki 'ucuz' seçeneklerin hiçbiri mesh değil galiba.Gamebooster dandik bir marka belki hava akışı iyidir ama almışken 300 TL daha ver daha kaliteli olan markanın kasasını al.
Kasa kötü bir markanın ama böyle bir sistem için gayet makul bir kasa. Markası kötü diye kasayı değiştirmenize hiç gerek yok. Ben olsam anakartı DS3H veya Aorus M seçerdim.+300 TL'lik farkı hak ediyor mu ne özelliği var Thermaltake'ın? Monitör ile birlikte 6000TL ye almak istiyorumda.
Game booster dandik bir marka belki hava akışı iyidir ama almışken 300 TL daha ver daha kaliteli olan markanın kasasını al.
Kasa kötü bir markanın ama böyle bir sistem için gayet makul bir kasa. Markası kötü diye kasayı değiştirmenize hiç gerek yok. Ben olsam anakartı DS3H veya Aorus M seçerdim.
Hocam hiçbiri mesh gibi durmuyor bütçenize uyanı alın.Peki, 3 tane Thermaltake kasası var hangisi daha iyidir fiyatları aynı üçününde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.