Donanım Arşivi Sistem 3 alınır mı?

Bütçe
5500-6000
DS3H tavsiyenizin sebebi nedir ?
Anakart değiştireceksen en aşağı B450 AORUS M veya B450 Gaming X ile değiştir. B450M DS3H zaten B450M S2H'nin 4 RAM slotlu hâli, B450M GAMING ise B450M S2H'nin biraz makyaj yapılmış hâli.

Anakart değiştireceksen en aşağı B450 AORUS M veya B450 Gaming X ile değiştir. B450M DS3H zaten B450M S2H'nin 4 RAM slotlu hâli, B450M GAMING ise B450M S2H'nin biraz makyaj yapılmış hâli.

Şuan için DS2H kullanacağım o zaman monitör dahil yaklaşık 6000 TL'ye sistem dizmeye çalışıyorum ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı çıkarmaz heralde?
Çok farkı olacağını zannetmiyorum üçüne de bakın hoşunuza gideni alın.

Kendisinin verdiği gamebooster kasanında bir sorun çıkarcağını pek düşünmüyorum ama kararsız kaldım +300 TL ye değer mi?

Şuan için DS2H kullanacağım o zaman monitör dahil yaklaşık 6000 TL'ye sistem dizmeye çalışıyorum ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı çıkarmaz heralde?
Sorun çıkartmaz ama hani 4 RAM slotu da aşırı fazla önemli değil gibime geliyor.
Bir de o RAM modelinde ürün kodu aynı olmasına rağmen çip farklılığı oluyor, ileride bir tane daha aldın diyelim çip farklı çıkarsa ne olacak? %100 garantisi yok stabil çalışmasının.
"İleride elimdekini satıp 4'lü kit alırım." diyorsan sorun yok.

Sorun çıkartmaz ama hani 4 RAM slotu da aşırı fazla önemli değil gibime geliyor.
Bir de o RAM modelinde ürün kodu aynı olmasına rağmen çip farklılığı oluyor, ileride bir tane daha aldın diyelim çip farklı çıkarsa ne olacak? %100 garantisi yok stabil çalışmasının.
"İleride elimdekini satıp 4'lü kit alırım." diyorsan sorun yok.

Şimdilik sıkıntı çıkarmaz bana 4 RAM de biraz abartı gibi.
Bence markası kötü diye ekstradan para verip kasa değişikliği yapmayın TT V200 kasa kullanıyorum arkadaşımın mesh Gamepower kasasından daha kötü hava akışı.
Kendi tavsiye ettiği kasayı kullanacağım o zaman Gamebooster

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı