4 tane RAM slotuna sahip, geleceğe dönük.DS3H tavsiyenizin sebebi nedir ?
4 tane RAM slotuna sahip, geleceğe dönük.DS3H tavsiyenizin sebebi nedir ?
Çok farkı olacağını zannetmiyorum üçüne de bakın hoşunuza gideni alın.Peki, 3 tane Thermaltake kasası var hangisi daha iyidir fiyatları aynı üçününde?
Bence anakart iyi.DS3H tavsiyenizin sebebi nedir ?
Bu arada normalde sistemde R5 3600 vardı stok bitmiş 3500X yapmışlar.
Aynen stok sıkıntısı varmış 200 adet 3600 vardı ama fiyatını düşürmüşler haliyle 3500X taktıktan sonra.
Anakart değiştireceksen en aşağı B450 AORUS M veya B450 Gaming X ile değiştir. B450M DS3H zaten B450M S2H'nin 4 RAM slotlu hâli, B450M GAMING ise B450M S2H'nin biraz makyaj yapılmış hâli.DS3H tavsiyenizin sebebi nedir ?
Anakart değiştireceksen en aşağı B450 AORUS M veya B450 Gaming X ile değiştir. B450M DS3H zaten B450M S2H'nin 4 RAM slotlu hâli, B450M GAMING ise B450M S2H'nin biraz makyaj yapılmış hâli.
Çok farkı olacağını zannetmiyorum üçüne de bakın hoşunuza gideni alın.
Sorun çıkartmaz ama hani 4 RAM slotu da aşırı fazla önemli değil gibime geliyor.Şuan için DS2H kullanacağım o zaman monitör dahil yaklaşık 6000 TL'ye sistem dizmeye çalışıyorum ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı çıkarmaz heralde?
Sorun çıkartmaz ama hani 4 RAM slotu da aşırı fazla önemli değil gibime geliyor.
Bir de o RAM modelinde ürün kodu aynı olmasına rağmen çip farklılığı oluyor, ileride bir tane daha aldın diyelim çip farklı çıkarsa ne olacak? %100 garantisi yok stabil çalışmasının.
"İleride elimdekini satıp 4'lü kit alırım." diyorsan sorun yok.
Kendi tavsiye ettiği kasayı kullanacağım o zaman GameboosterBence markası kötü diye ekstradan para verip kasa değişikliği yapmayın TT V200 kasa kullanıyorum arkadaşımın mesh Gamepower kasasından daha kötü hava akışı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.