Donanım Arşivi Sistem 3 alınır mı?

Bütçe
5500-6000
Doğru ama ben 300 lira daha fazla vermesine gerek olmadığını anlatmaya çalışıyordum ayrıca kasanın mesh olup daha fazla hava girip tozlanması ya da önünün temperli cam olup daha az hava girip daha az tozlanması bunlar iki farklı senaryo kullanıcı hangisini seçtiği önemli.

@Drxp 2CM boşluk zaten fanların hava alması için yeterlidir ancak öyle kasalar da pahalı.
2 cm yeterli ama meshde toplam 10cm olsa daha iyi olur 2 yeterli ama 10 daha iyi ne demek istediğimi anladınız zaten daha pahalıysa ve çocuğun bütçesi yetmiyorsa neyi tartışıyoruz

İfadeler: Lnx
2 cm yeterli ama meshde toplam 10cm olsa daha iyi olur 2 yeterli ama 10 daha iyi ne demek istediğimi anladınız zaten daha pahalıysa ve çocuğun bütçesi yetmiyorsa neyi tartışıyoruz
Ben tartışmıyorum sadece dediğim kasaların daha pahalı olduğunu söylüyorum.

Bunu bilgilendirme için yazmış olmalısın o zaman çünkü zaten hem daha pahalı bir kasa olduğunu bildiğiniz halde bunu alması gerektiğini söylediğinizi düşündüm Bi an

Hayır ben sadece söyledim, alması için değil.
Siz kendi aranızda biraz konuşmuşsunuz ama ben anlamadım normal kasa alınır dimi kendisinin önerdiği gamebooster olan?

Hangisini tercih ediyorsunuz tam olarak?

Son düzenleme:
Neden TN panel seçmesin? Bende bizzat TN panel 144Hz 1ms LG monitörüm var yaklaşık 1400 saat çalıştı ve çok memnunum.
Kullanım saati ile ilgili değil dediğim, renk canlılığı ve görüntü kalitesi bakımından her zaman IPS. 1ms diye TN Panel iteliyorlar insanlara, kanmayınız.

Kullanım saati ile ilgili değil dediğim, renk canlılığı ve görüntü kalitesi bakımından her zaman IPS. 1ms diye TN Panel iteliyorlar insanlara, kanmayınız.
Ne??? Haha güldürdün beni, testlere dayanmadan yorum yapmayın. Renk canlılığı için dediğin doğru fakat gördüğün gibi bütçesi kısıtlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gördüğün gibi ve 3:20'ye bak.
Siz kendi aranızda biraz konuşmuşsunuz ama ben anlamadım normal kasa alınır dimi kendisinin önerdiği gamebooster olan?

Hangisini tercih ediyorsunuz tam olarak?

Eki Görüntüle 660505
O senin ihtiyacına göre değişir.

Son düzenleme:
1ms olmasının avantajları ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…