Donanım Arşivi V3 Sistem Windows 7 Desteklemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HakanÖztürk

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhabalar Technopat ailesi. Donanım Arşivi V3 adlı bilgisayarı aldım fakat bilgisayar Windows 7 desteklemiyor. Formatı attım fakat USB Support desteklemiyor. BIOS'da enable olmasına rağmen. Diğer işletim sistemlerinde Windows 7'de aldığım performansı alamıyorum. Klavye, mouse hiçbir şey çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğraşmayın, Windows 10 kurun. Öyle bir bilgisayara Windows 7 kurarsan DX 12'den mahrum kalırsınız.

Abilerim bilgisayarcı BIOS'tan bir şey yapti BIOS açma yeri gelmeden direkt bilgisayar başlıyor yemin ederim kafayı yiyecem. Bilgisayar kasıyor Windows 10.

Sizdeki parçalar nelerdir? Dediğiniz modeli arattığım da iyi bir işlemcili ve 1050 Ti'lı bir sistem karşıma çıkıyor. Windows 10'da kasması çok ilginç.

Windows 7 yükluydu ilk aldığımda harddiskte yüklüymüş. SSD aldım fakat bilgisayarı Windows 10 yaptırdım. 7 olmursada klavye ve mouse ile zar zor oluyor. Windows 10'da ise oynadığım videosunu çektiğim FPS oyununda 100 FPS felan düştü. Windoews 7 desteklemiyor anakartım.

İlk kez bir anakartın Windows 7 desteklemediğini duydum. Dostum sorunun kaynağı farklı bir şey sanırım. İşletim sistemleri arasında da 100 FPS fark olmaz yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı