Donanım Arşivi V3 Sistem Windows 7 Desteklemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YouTube'de WolfTeam oyununun oayıncısıyım. 40K abonem var fakat 1 haftadır bu sıkıntıyla karşı karşıyayım. Lütfen yardım edin sıkıldım. Windows 7 kurmak istiyorum fakat USB görmüyor. Görse driverleri güncelleyeceğim. Resim ekledim bakarsanız sevinirim. BIOS'tayken görüyor USB.

Peki kurduktan sonra ekran kartını sadece driver booster ile mi kurayım yoksa başka bir şey ile mi? Hala içimde kaldi 1 kişi bile anlamıyor Windows 7 nasil kurulur diye.

Esasen Windows 10 kurduktan sonra ekran kartı driverini kendi sitesinden yani GeForce veya AMD'den indirmek yeterli oluyor, Driver Booster gibi programlara gerek yok.

Windows 7 kurulmasını anlamamaktan daha çok sorununuz net bir şey değil, ayrıntı bir durum. Ayrıca forumda Windows 10 altına destek verilmesi durumu sıkıntı.

Yanlış anlamayın, Windows 7 kullanmayı ben de çok severim ancak karar sizin.

Anlamıyor diyerek yanlış yorum yapmayın. Bu konuya size yardım etmek için mesaj atıyoruz.
Windows 7 formatı için internetten videolara bakabilirsiniz. USB ile atılıyor aynı şekilde.
Ancak ve ancak, eğer Windows 7 ile ilgili bir sorun yaşarsanız, nasıl bir sorun olursa olsun, hiçbir şekilde yardımcı olmayacağız.

Buyrun bu da konusu: USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! - Technopat

Windows 10 kurduktan sonra Windows Update aracılığıyla sürücüleri kurun. Ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden en güncelini kurun.
Sonra buraya Aida64 raporu paylaşın. Geriye kalan güncel olmayan sürücü varsa kontrol ederiz.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Yeni nesil bir anakarta Windows 7 kurmak biraz ahmaklıktır. En basitinden anakartın kutusuna bir bakınız, orada "Windows 10-Ready" yazacaktır. Yani Windows 10 için optimize edilmiş.

Biz Windows 7'yi anlıyoruz. Sen bizi anlamıyorsun. 2018 sistemine 2009 işletim sistemini kurmayı unut.

Driver Booster'i da unut. Hatalı sürücüler yüklüyor.

Windows 10 Pro 64 Bit yükleyin. Ekran kartının kendi sitesinden sürücüleri kur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı