Donanım Arşivi V4 Alınır mı?

Daha fazla  
Sistem bu: DA-V4/AMD Ryzen 5 1600/MSI RX580 Armor 8GB OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar

Şu an piyasada bundan daha alınabilir bir sistem var mıdır? 4.000 TL bütçeyi aşmayacak şekilde?
Bunu alıp kullanmakta olan varsa yorumlarını merak ediyorum. 1-1.5 ay içerisinde maaşım yattığında alacağım sistemi.
@foreignersgod hocam almış sanırım. Forumda dolaşırken isminin altında aynı parçaları gördüm. Sistemle ilgili deneyimlerini buraya aktarırsa sevinirim.

Benim elime 2 gündür ulaştı. Bir nasip olmadı deneyimlemek Sözde itopya parçaları deneyip gönderiyor. Bilgisayar SSD'yi okumuyordu hâlâ okumuyor. Yarın uzman birine göstereceğim umarım SSD bozuk değildir de garanti ile uğraşmam.

Benim elime 2 gündür ulaştı. Bir nasip olmadı deneyimlemek Sözde itopya parçaları deneyip gönderiyor. Bilgisayar SSD'yi okumuyordu hâlâ okumuyor. Yarın uzman birine göstereceğim umarım SSD bozuk değildir de garanti ile uğraşmam.
Ben DADG2 almıştım benim de SSD'm okumuyordu. Diğer taraftaki kapağı çıkarın. Muhtemelen SSD'ye PSU kablosu bağlamadılar ya da SSD anakarta bağlı değildir. Bir kablo takarak kolayca halledersiniz.

Bence 4000 TL bandında en mantıklı PC şu.
İçinde Ryzen 5 2600 var B450 anakart Asus GTX 1660 Ekran kartı. Kaliteli bir 480 GB SSD var. İdare eder bir kasa ve 600 W 80+ Bronz PSU var. İlerde bir 8 GB RAM daha eklenerek uzun süre normal bir kullanıcıyı üzmeden götürür gibime geliyor.
Vatan şubesi neredeyse her ilde var gidip yerinde incele ve Vatan güvenceside bu fırsat ürününü al.
İntel sistem almak istersen şu var 100 TL daha pahalı.

Ryzen 5 2600, MSI B350 PRO carbon ATX anakartı, Corsair 3000MHZ 16 GB RAM, XPG 512 GB M.2 SSD, Sapphire RX 580 Pulse 8 GB ekran kartı, Frisby Venom 650W 80 Plus sertifikalı kasası, 23,5 inc AOC 60 Hz 5ms monitör, RGB klavye ve mouse.

2 hafta önce topladım sistemi hepsi 4350 TL tuttu. Bence hazır alma topla. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu varken alınmaz. (SSD kötü biraz onun dışında canavar)

Ben aldım 1 haftadır kullanıyorum. MSI GTX 1660 Gaming X var bir tek değiştirdiğim. En fazla 60 dereceyi gördüm BF1'de Ultra'da, rahat rahat oynatıyor. CS:GO'da 400'leri görüyorum lowda. Kaçırma bence ve son olarak sorun cıkmadı hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı