Donanım arşivi V4 sistemde ekran görüntüsü gidiyor

Emre Kutlu

Hectopat
Evet öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar. Ağustos ayından donanım arşivi V4 kasasını İtopyadan aldım ancak Windows'u kurdurtmadım. Technopat'ın Win10 kurulum videosunu izleyip yapabileceğimi düşündüm ve işletim sistemi video sayesinde kurdum, driverleri yükledim ancak driverı yüklüyorum 1 gün sonra bilgisayarı tekrar açıp herhangi bir oyunu girince ekran kararıp kararıp düzeliyor. Hemen driverın kısa yolunu açıp hızlı veya özel yükle yapıp bir daha kuruyorum, tekrar açılıp oyuna girince kararma gidiyor ancak 1 gün sonra bu kararma olayı tekrar meydana geliyor ve her seferinde driveri tekrar böyle kuruyorum. Bu ekran kararması hangi hatam yüzünden meydana geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı sürücüsünü güvenli mod da DDU ile eski sürücüyü silip yeni ve en güncel olanını yükleyin, dikkat edin internetiniz kapalı olsun siz yeni sürücüyü kurar iken Windows arka da eski tarihten kalma bir sürücüyü yükler ve sizde sürücüyü yükleyince üst üste sürücü kurmuş olursunuz.

Evet öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar. Ağustos ayından donanım arşivi V4 kasasını İtopyadan aldım ancak Windows'u kurdurtmadım. Technopat'ın Win10 kurulum videosunu izleyip yapabileceğimi düşündüm ve işletim sistemi video sayesinde kurdum, driverleri yükledim ancak driverı yüklüyorum 1 gün sonra bilgisayarı tekrar açıp herhangi bir oyunu girince ekran kararıp kararıp düzeliyor. Hemen driverın kısa yolunu açıp hızlı veya özel yükle yapıp bir daha kuruyorum, tekrar açılıp oyuna girince kararma gidiyor ancak 1 gün sonra bu kararma olayı tekrar meydana geliyor ve her seferinde driveri tekrar böyle kuruyorum. Bu ekran kararması hangi hatam yüzünden meydana geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Kaldırmadan önce güncel sürücüyü indirin. Kaldırma işlemini yaptıktan sonra interneti kapatıp yükleme yapın. Gene aynısı olursa ekran kartının garantisine başvurun.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Kaldırmadan önce güncel sürücüyü indirin. Kaldırma işlemini yaptıktan sonra interneti kapatıp yükleme yapın. Gene aynısı olursa ekran kartının garantisine başvurun.
Ekran kartı sürücüsünü güvenli mod da DDU ile eski sürücüyü silip yeni ve en güncel olanını yükleyin, dikkat edin internetiniz kapalı olsun siz yeni sürücüyü kurar iken Windows arka da eski tarihten kalma bir sürücüyü yükler ve sizde sürücüyü yükleyince üst üste sürücü kurmuş olursunuz.

Hocalarım ikinizden de Allah razı olsun en yakın zamanda yapacağım.Okulda dolayı sadece hafta sonu ve cuma günü girebiliyorum haftaya cuma ilk işim dediklerinizi yapmak olacak.Ekran kartının sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.Bence benim sadece bir video izleyerek yapabileceğimi sanmam sonucu oldu.Tekrardan çok teşekkür ederim

Hocam şuan güvenli modda bilgisayara girmeye çalışıyorum.Ancak parolaya yanlış diyor.Ne yapayım?
Tamam hocam girebildim
Ddu ile sürücüyü kaldırdım ethernet kablom çekili şyan sürücüyü tekrar yüklüyorum.Sonucu cuma günü İnşAllah yazacağım tekrardan çok teşekkür ederim.<3
@Vlkndmr @MayCrasH. Dediklerinizi yapmama ramen bugun bilgisayari actim.Direkt olarak ets2ye girdim.Daha yukleme ekraninda logolar varken-hep burada oluyor ilk-karardi yine.ne yapmaliyim

Son düzenleme:
Kartı farklı bir bilgisayar da deneyin, o bilgisayarda aynı sorunlar yaşanıyor ise arızalıdır, garantisine yollayın.

Ayrıca ETS2'yi DirectX 11 ile çalıştırmayı denedin mi?
Kararma sorunu butun oyunlarda oluyor oynadigim.ekran kartini deneyebilecegim bir yer yok itopyayi aramayi dusunuyorum birde onlar baksin.kartta sıkınti yoksa formatlayip onlara kurdurtmayi dusunuyorum.
Bundan 3 hafta önce bilgisayarı itopyaya yolladım.geçen hafta cuma babam ile görüşmüşler bir sorun olmadığını söylediler-bazen kararmıyordu-sonra isterseniz garantiye yollayalım demişler.Babam da gönderin o zaman dedi.Dün aradım ekran kartının geldiğinin bugün kargoya verileceğini söylediler.Ekran kartının biosu güncellenmiş garantide büyük ihtimalle hata giderilmiştir ama içimde düzelmedi gibi hissediyorum.Umarım düzelmiştir haftaya sonuçları yazarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı