Donanım Editörü Olmak için Hangi Bölümler Okunmalı?

Ben onlara sen yalakasın sen de yalakasın hepiniz yalakadınız demedim şu an editör olmak isteyen bir kişi dürüstlükle filan zor iş olamaz hadi diyelim kendi çapında bir ieyler yaptı ne profosyonelce olur ne de destekleyip ürün gönderen olur, gelişemez. Adam derki ürünümü övmezsen yollamam mecbur kabul edip övmek zorunda kalır gelişmek için.

Siz öyle düşünüyorsunuz ancak dediğim gibi ben katılmıyorum. Profesyonelce olup olmamasının yalakalık ile ne ilgisi var ayrıca? Bu kişinin yaptığı iş ile alakalı. Fikirlerimi söyledim diğer mesajlarda zaten.

Profosyonelliği şu açıdan söyledim mesela adam ürün inceleyecek ancak ürünü bir arkadaşından almış ve inceleyip yollaması gerek aceleyle bir şeyler yapar sonra ürünü geri verir verdikten sonrada unuttuğu şeyler olduğunu fark eder ama iş işten geçmiştir. Ürün incelenmesi için yollansaydı rahat rahat yapardı.

Bence bilgisayar mühendisliği yerine makina mühendisliği okuyun. Zira bilgisayar mühendisleri programlama üzerine eğitim alırlar, bilgisayar mühendisi kalkıp ram üretmez ram cpu vb ürünleri üreten makinaları tasarlıyanlar makina mühendisleridir. Konu donanım editörlüğü olduğuna göre donanımı bir makina mühendisinden daha iyi anlayıp yorumlayacak başka biri yoktur. Recep Baltaş gelicek olursak o sıradan bir iş dalına yönelmiş birey değil. Hayatın her aşaması hakkında kendisini eğitmiş, örnek dışı kişilerden birisi onun tahsil hayatına bakarak bende onun gibi olurum demeniz yanlış olur(BKZ Gordon Earle Moore).
Kişisel azim ve kendini geliştirme arzusu ile alınan eğitim bir değildir. Sonuç git Makina mühendisliği oku !

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı