Donanım Haber'de soyuldum

  • Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 25B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selam, konuyu yanlış yerde açtı isem çok özür dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi ben Donanım Haber'de resmen soyuldum. Paylaşılan bir konu vardı, o konuda "performance" adlı linkler vardı. Ben o linklerden birisini tıklayıp indirip açtım. Sistemde virüs algılandı, ben silmeye çalıştım ancak beceremedim. Daha sonra Steam'dan bir uyarı geldi (fotosunu paylaştığım) ve daha sonra bilgisayarım kendiliğinden kapanıp açıldı ama bütün hesaplarım çalınmıştı. "ORİGİN", "STEAM", "MSN", Kredi kartı bilgilerim. Ben bunu üzerine Donanım Haber'e tekrar girmeye başladım ama oradaki hesabım da iptal edilmişti. Hesap adı er36po, ben tabi DH'de yeni bir hesap açtım. Başıma gelen olayla ilgili bir konu açtım ama açtığım konuyu yayından kaldırmışlar. Böyle bir durumda ne yapılır bilemiyorum. Sizlerden ricam bana yardımcı olun. ORİGİN, STEAM hesaplarımı nasıl alabilirim ? Herkese saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abicim. Sen öyle anladıysan öyle olsun.

- - - Güncellendi - - -

Hocam, benim burada bu konuyu açmamın sebebi yardım almaktı. Ama ben şunu anladım, burada yardım istenmez yardım edilir'i anladım.
Neyse bu benim technopat'a son mesajım üyeliğimi donduruyorum.
 
Neyse, herkes burada adamı ciddi alıp yardım önerileri verirken. Adam Türkçe yazmaktan aciz. Dün bütün gün THE_MILLER bu adamın yazılarını düzeltmek ile uğraştı sanırsam. :)

Konu için yorum yapacak olursam. Eğer gerçekten böyle oluyor ise çok şaşırdım. Nasıl oluyor da tüm hesap bilgileri elinden alınıyor? Bu konuyu gördükten sonra internette gezinmekten korktum. :)
 
Size tüm iyi niyetlerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat gözüken o ki eğer belli bir bilinciniz olsa idi ne bu tür durumla karşılaşırdınız ne de bu şekilde basit cümleler kurardınız. Bu tür ukala üyeleri sorgusuz banlıyoruz. Hacklendiğiniz çöplükte yaşamaya devam edin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı