Donanım Konfigrasyonuma Uygun Windows 8

• Konuyu başlatan UKAB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 736

Bu donanım özellikleri ile Windows 8.1 stabil çalışır mı ?

• Hayır

Oy: 0 0,0%
  • Evet Çalışır 32 Bit Sürüm ile çalışır.

• Evet Çalışır Bit Bit Sürüm ile çalışır.

• Oy verenlerin toplamı
    2
  • Anket kapandı .
U

UKAB

Ziyaretçi
Merhabalar; Recep Baltaş'ın bir videosu ile Windows 8 ile ilgili yıkmış olduğum tabularım için kendisine öncelikle teşekkür ederim.Yanlış bildiğim şeylerin doğruluğunu öğrenmemde bana yardımcı olduğu için.

Neyse konumuza dönelim şahsi emektar dizüstü bilgisayarıma Windows 8.1 kurmak istiyorum.Windows 8'e uzak olduğum (nasıl bir kaynak tüketimi var bilmiyorum ) için sistemimdeki donanımlar Windows 8'e yeter mi ? diye kararsız kaldım.Aşağıda paylaşmış olduğum sistem özelliklerinde değerlemeye çıkarsak Windows 8 kurabilir miyim ? Ayrıca Sistemin Ram Bellek miktarını 4 GB çıkarabilirim.

Dosya Ekleri

• Sistem Özellikleri.JPG
    Sistem Özellikleri.JPG
    46,8 KB · Görüntüleme: 448
Bu makina üzerinde oyun oynamak mı ? Keşke öyle bir imkanımız olsa oyun şuan uyumlu olan Windows 7'de oyun oynamayı denedim grafiklerim vasatın vasatı. Ve çok fazla takılmalar oluyor.

O zaman benim kendi kanımca düşündüğüm sizinde bir ihtimal olabilir dediğiniz gibi şu 2 GB Ram'i bulalım, makinama takıp Windows 8.1 Enterprise sürümünü kurayım. Tabi bunu hemen yapmayacağım, diğer üyelerinde görüşlerine başvurduktan sonra. İlginden ötürü teşekkür ederim Murat.

Evet;

Microsoft Licensing Center üzerinde indirdiğim open lisanslı Windows 8.1 Enterprise 64 Bit kurulumu az önce bitti.Sağolsun Microsoft Wifi sürücümü eklemiş açılır açılmaz Wifi ağıma dahil oldum. Önümde Lenovo Support'tan sürücülerimi sorunsuz indirmek ve kurulumu yapmak kaldı.Yalnız şunu belitmeliyim ki gerçekten mükkemel bir performans aldım gerçi bu ilk izlenimim.Sürücülerimi kurmaya başlıyorum, bakalım tercihim beni mutlululuk ilemi yoksa hüsranlamı sonuçlanacak.Sonucu tekrardan mesaj içeriğinde paylaşcağım.

Benim gibi Windows 8'e geçmekten tereddüt duyanlara belki bir nebze olsun fikir olmuş olurum.

Ve bu iş buraya kadar :)

Lenovo ThinkPad T400 dizüstü bilgisayarım artık bir Windows 8.1 işletim sistemine sahip.Bütün driver'larım sorunsuz bir şekilde kuruldu,parmak izi okuyucumdan bluetooth'a kadar.Sistemim gayet stabil ve seri bir şekilde çalışmakta. Windows'un hernangi bir sürümünü kullanıpta Windows 8'e geçmeyi düşünenler.Düşünmeyin ! Doğrudan bir flash bellek temin edip kuruluma başlayın.(tabi önce bir sürücü ve donanımlara bir bakın uyumluluk vs).Sonra bilgisayar kullanmanın keyfine varın.Herkese tavsiye ederim Windows 8.1 64 Bit'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı