Don't Starve Together 2,40 TL!

Zam yapan firmaları savunanlar buna ne diyecek? Kaç yıldır ucuzdan satılıyor üstüne dandik bir oyun da değil. Çok oynanan ve online seçeneği olan bir oyun. Zarar ediyorlar mı? Sanmam.
Konusu açıldı.
Yorumlarımız kaymış.

iade talebim kabul edilirse alayım size

Kabul edilmedi: C
Açıklamaya iadeyi oyunu tekrar ucuza almak için istediğiniz tarzında bir şeyler yazdınız mı? Kabul ediyorlar bazen.
Yorumlarımız kaymış.
Benim konum zaten diyecektim, ne oluyor dedim bir an.

Don't Starve Giant Edition'a dahil mi bu oyun?
Hocam dediğiniz paketi ya da oyun sürümünü bulamadım ancak içeriğine bakıp olup olmadığını görebilirsiniz muhtemelen.

Açıklamaya iadeyi oyunu tekrar ucuza almak için istediğiniz tarzında bir şeyler yazdınız mı? Kabul ediyorlar bazen.

Hocam dediğiniz paketi ya da oyun sürümünü bulamadım ancak içeriğine bakıp olup olmadığını görebilirsiniz muhtemelen.

Sanırım sadece ilk oyun ve DLC'leri var.

Firma bunu düşünemeyecek kadar beyinsiz zaten değil mi :D bu adamların satış danışmanları vs yok düşünemiyorlar yani.

Bağımsız oyunların yok tabii?

Ne zannediyorsun. 2TL'lik oyun için 500 tane 1000 tane işçinin çalıştığını mı?

Adamlar bir ürün ortaya koyuyor. Ve o dönemin ekonomik şartlarına göre fiyatlar belirliyor. Bu tarz ekonomisi çöp olmuş bir ülke ile sürekli karşılaştıklarını zannetmiyorum. O yüzden fiyatlarını sürekli kontrol etmezler.

1682628304656.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı