Doom 30 TL'ye alınır mı?

Vuuxe7

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
54
Steam'de 70 TL bütçem var. Disco elysium ve Doom almayı düşünüyorum fakat Doom konusunda kararsız kaldım. Sizce 30TL'ye değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Doom oynamak istiyorsanız, Ethernal'dan başkasını tavsiye etmem. Bende var ancak Ethernal'ı oynadıktan sonra Doom'un yüzüne bile bakmadım. Ayrıca sürekli olarak yaratık öldürdüğümüz bir oyunun vuruş hissi de berbat. Bence Doom Ethernal alın.
Pişman olmazsınız.
 
Eğer Doom oynamak istiyorsanız, Ethernal'dan başkasını tavsiye etmem. Bende var ancak Ethernal'ı oynadıktan sonra Doom'un yüzüne bile bakmadım. Ayrıca sürekli olarak yaratık öldürdüğümüz bir oyunun vuruş hissi de berbat. Bence Doom ethernal.

Doom Eternal Game Pass'de var diye Steam'den almak istemedim oradan oynayacağım. Teşekkürler yorum için.
 
Bence ilk Doom, eternaldan daha keyifliydi. Eternalda taktik falan kasmak gerekiyor azıcık. Bu da günün stresini atmak isteyen benim için bir tık gereksiz oluyordu. 30Tl için çok keyifli oyun dostum bence düşünmene gerek bile yok.
 
Hikayesi için oynanır. Ben Doom'u 2 defa bitirdim, 3. sefere başlayacağım. Eternal'da aynı şekilde 2 defa bitirdim şimdi DLC'leri ile 3. defa bitirmeyi düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı