Doom Eternal indirime girer mi?

Steam Next Fest'de şu ana kadar nişancı oyunlarının indirime girdiğini görmedim (yeni çıkacak olanlar hariç zaten etkinlik bunun için). Onun için girmez. Fakat haftalık indirimlerde seçilen oyunlardan birisi ise bir ara girer.
Pass üyeliğim yok sadece Doom için 80TL mantıksız bence.
Doom için 80 TL mantıksız? Sorgulanması lazım. Sonuç olarak bu tarz oyunları seven birisi olarak bence sonuna kadar değecek bir para. Bu zamanda 80 TL'ye böyle güzel aksiyona sahip bir oyun da yok açıkçası. İlk defa bir arkadaşım bu seriyi bana göstermişti ve oynadıktan sonra diğer nişancı oyunlarında bu zevki, tadı alamadım. Onun için yeri ayrıdır bende.

Steam Next Fest'de şu ana kadar nişancı oyunlarının indirime girdiğini görmedim (yeni çıkacak olanlar hariç zaten etkinlik bunun için). Onun için girmez. Fakat haftalık indirimlerde seçilen oyunlardan birisi ise bir ara girer.

Doom için 80 TL mantıksız? Sorgulanması lazım. Sonuç olarak bu tarz oyunları seven birisi olarak bence sonuna kadar değecek bir para. Bu zamanda 80 TL'ye böyle güzel aksiyona sahip bir oyun da yok açıkçası. İlk defa bir arkadaşım bu seriyi bana göstermişti ve oynadıktan sonra diğer nişancı oyunlarında bu zevki, tadı alamadım. Onun için yeri ayrıdır bende.

Yalnız 80 TL'ye sadece 1 ay oynayabilecek oyunun sahibi olmayacak.

Uzun zaman sonra girer elbet.
İşte o kadar beklemek istemiyorum

1 ay için 80 TL vermek mantıksız geliyor.

Fiyat geçmişini göz önüne alırsak eğer büyük ihtimalle indirime girmez. Oyun belirli aralıklarla indirime girmiş sadece.

Yalnız 80 TL'ye sadece 1 ay oynayabilecek oyunun sahibi olmayacak.
Ben zaten normal fiyatına dedim. 87 lira. 7 lirasını yuttum. Sonsuza kadar almak tabi ki daha mantıklı. Orada bende katılıyorum.

1 ay için 80 TL vermek mantıksız geliyor.
Ben oyunun kendi fiyatı için dedim. Ortasından dalınca konuya böyle yanlış anlaşılma oldu. Yoksa tabi ki Steam fiyatından almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı