Doom Eternal indirime girer mi?

Ben zaten normal fiyatına dedim. 87 lira. 7 lirasını yuttum. Sonsuza kadar almak tabii ki daha mantıklı. Orada bende katılıyorum.

Ben oyunun kendi fiyatı için dedim. Ortasından dalınca konuya böyle yanlış anlaşılma oldu. Yoksa tabii ki Steam fiyatından almak daha mantıklı.

Şu an 350 TL vermek istiyorum ama kararsiz kaldim.

Fiyat geçmişini göz önüne alırsak eğer büyük ihtimalle indirime girmez. Oyun belirli aralıklarla indirime girmiş sadece.

O zaman 350TL vermek disinda baska care kalmadi.

Zannetmiyorum fakat eğer 300 TL vermek istemiyor ve "Steam kütüphanemde bulunmasa da olur" derseniz Game Pass üzerinden 80 TL ile deneyimleyebilirsiniz ortalama 16 saat civari, eğer bu türe pek hakim değilseniz 20 üstüne çıkar.

350 TL vermeyin. Zam yeme olasılığı var ama 350 yine de pahalı. 80 TL olursa yapıştırın durumunuz varsa Ancient Gods Dlc'lerini de alın hikaye ile alakalı ve yeni oynanış elementleri var. Çok uzun değiller ama yine de eğlenceli duruyorlar. 80 TL bu oyuna çıtır çerez parası bu arada. Cips kola alsan 55 60 TL tutuyor zaten.

Ben zaten normal fiyatına dedim. 87 lira. 7 lirasını yuttum. Sonsuza kadar almak tabii ki daha mantıklı. Orada bende katılıyorum.

Ben oyunun kendi fiyatı için dedim. Ortasından dalınca konuya böyle yanlış anlaşılma oldu. Yoksa tabii ki Steam fiyatından almak daha mantıklı.

Hocam sonsuza kadar diyosun da bu kadar seven biri zaten bir ayda oyunu bitirir. İki üç ayda 4 5 kez bitirir. Game Pass o bakımdan bulunmaz nimet, mis gibi başka oyunları da deneyimleyebiliyorsun.

Ağustos ayında 10-13'ü olması lazım QuakeCon etkinliği oluyor, biraz beklemeni öneririm. Tüm Bethesda oyunları indirime giriyor.

Hocam sonsuza kadar diyosun da bu kadar seven biri zaten bir ayda oyunu bitirir. İki üç ayda 4 5 kez bitirir. Game Pass o bakımdan bulunmaz nimet, mis gibi başka oyunları da deneyimleyebiliyorsun.
Bitirirsiniz ama ben bazenleri bitirdiğim oyunlara tekrar girip, challenge vb şeyler oluyor mesela onları kendim tekrar yapmaya çalışıyorum gibi veya can sıkıntısından, canın istediği için oynayasın da oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı