Çözüldü Doom Eternal "No Physical Devices" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yanda görünen diğer 3 oyunda sıkıntı yok, açılıyorlar.

Acer Nitro 5 AN515-44 NH.Q9GEY.005.

1624262477343.png

Yanlışlıkla harici GPU'yu devre dışı bırakmadınız değil mi? Bu arada Nvidia ayarlarından yüksek performansı seçip deneyebilir misiniz?
GTX 1650 Devrede sadece deneyeim yüksek performans ayarını da.
Aynı durum.
GTX 1650 Devrede sadece deneyeim yüksek performans ayarını da.
Aynı durum.

Sorunu kökten çözdüm (Oyunu sildim :( )

Son düzenleme:
Windows 10'da oluyor muydu hocam sorun.
Bilmen daha dün aldım Gamepass'i ilk deneyimimdi.
@reptile @MAG Hocam farkettiğim bir durum sonrası oyunu geri indirdim ve halletmeyi başardım akıyor şuan :D
Dediğiniz yöntem ile AMD olan ekran kartını devre dışı bırakınca sistemde uyumsuzluklar takılmalar glitch benzeri durumlar oluyordu başka oyunlarda ve internette gezerken sistem bütünlüğü ile alakalı sanırım diye düşünüp o kartı geri açınca bu olaylar çözüldü.
E bu takılmaları çözüyorsa devre dışı bırakırım DOOM u açarım tam açılırken alt tab atıp devreye alırım dedim yaptım ama oyun kapandı değişiklik sonucu pesetmedim o haliyle belki işlenmiştir deyip yeniden oyunu aç a bastım ve tadaaaaa
Oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı