Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 6 Ocak 2021 #21 Türkiye'deki en büyük sorunlardan bir tanesi de okuma alışkanlığı olmaması ve okuduğunu anlamama hastalığı.
Türkiye'deki en büyük sorunlardan bir tanesi de okuma alışkanlığı olmaması ve okuduğunu anlamama hastalığı.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Ocak 2021 #22 sinnerclown dedi: Kardeşim yazmisiz zaten konuya burda belirtmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... İlk başta bana kardeşim deme, evet belirtmeniz lazım. Ay durun pardon eliniz kırılır...
sinnerclown dedi: Kardeşim yazmisiz zaten konuya burda belirtmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... İlk başta bana kardeşim deme, evet belirtmeniz lazım. Ay durun pardon eliniz kırılır...
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 457 Çözümler 1 6 Ocak 2021 #23 Süleyman Mert Taşkın dedi: Oyun orijinal ya offf 12 saatte indirmiştim 11 saatte oynamışım oyunu şimdi en baştan. 1 günümü çaldın benden Yamayı sildim yama kurarken DLL dosyalarını silmiş galiba Genişletmek için tıkla... Yamayı sil dosyaları doğrula.
Süleyman Mert Taşkın dedi: Oyun orijinal ya offf 12 saatte indirmiştim 11 saatte oynamışım oyunu şimdi en baştan. 1 günümü çaldın benden Yamayı sildim yama kurarken DLL dosyalarını silmiş galiba Genişletmek için tıkla... Yamayı sil dosyaları doğrula.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 6 Ocak 2021 #24 Süleyman Mert Taşkın dedi: Sene 2015 falan burası çok güzel ortamlardı şimdi çocuklar dolmuş. Genişletmek için tıkla... Daha önce de üyeliğin vardı sanırım, bu sözüne tamamen katılıyorum.
Süleyman Mert Taşkın dedi: Sene 2015 falan burası çok güzel ortamlardı şimdi çocuklar dolmuş. Genişletmek için tıkla... Daha önce de üyeliğin vardı sanırım, bu sözüne tamamen katılıyorum.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 9 Nisan 2021 #25 PustiPowerV2 dedi: Gerçekten gerekmiyor o kadar çok. Bir ara sahne de Doomguy sadece şunu diyor: "Must kill them all." Genel olarak Doomguy çok konuşan biri değil. İblisler de çok konuşkan değil. Genişletmek için tıkla... İblisler niye konuşsun ki
PustiPowerV2 dedi: Gerçekten gerekmiyor o kadar çok. Bir ara sahne de Doomguy sadece şunu diyor: "Must kill them all." Genel olarak Doomguy çok konuşan biri değil. İblisler de çok konuşkan değil. Genişletmek için tıkla... İblisler niye konuşsun ki
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #26 slayerdutch dedi: İblisler niye konuşsun ki Genişletmek için tıkla... Bilmem. Ama konuşan iblisler koymuşlar oyuna yani.
slayerdutch dedi: İblisler niye konuşsun ki Genişletmek için tıkla... Bilmem. Ama konuşan iblisler koymuşlar oyuna yani.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 9 Nisan 2021 #27 PustiPowerV2 dedi: Bilmem. Ama konuşan iblisler koymuşlar oyuna yani. Genişletmek için tıkla... Doomguy her ne kadar az konuşsa bile, konuştuğunda tüylerim diken diken oluyor.
PustiPowerV2 dedi: Bilmem. Ama konuşan iblisler koymuşlar oyuna yani. Genişletmek için tıkla... Doomguy her ne kadar az konuşsa bile, konuştuğunda tüylerim diken diken oluyor.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 9 Nisan 2021 #28 slayerdutch dedi: Doomguy her ne kadar az konuşsa bile, konuştuğunda tüylerim diken diken oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşmasına bile gerek yok.
slayerdutch dedi: Doomguy her ne kadar az konuşsa bile, konuştuğunda tüylerim diken diken oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuşmasına bile gerek yok.
furkansair Femtopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #29 360388 dedi: Arkadaş okumamış belki ve indirmiş. Sizin eliniz mi kırılacak bir cümle yazsanız? Garipsiniz... Genişletmek için tıkla... Eeee yani ne yapalım okusaymış.
360388 dedi: Arkadaş okumamış belki ve indirmiş. Sizin eliniz mi kırılacak bir cümle yazsanız? Garipsiniz... Genişletmek için tıkla... Eeee yani ne yapalım okusaymış.
A analisa22 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #30 @sinnerclown Codex64DLL hatası veriyor gereken DLL'leri yüklesem bile yeni DLL'ler istiyo. ek DLC'lere uyumsuz olması yüzünden mi?
@sinnerclown Codex64DLL hatası veriyor gereken DLL'leri yüklesem bile yeni DLL'ler istiyo. ek DLC'lere uyumsuz olması yüzünden mi?