Doom Eternal Türkçe yama

Korsan sürümde çalışıyordu en son çünkü orjinal dosyalar modlamaya karşı korumaliydi.Bunun harici bir problem varsa yamanın güncellenmesi gerekebilir.
Yama yapılalı uzun zaman geçti hocam hala orijinal dosyalar modlamaya karşı korumalı mı? Belki koruma kaldırılmışsa DLC'lerle beraber son sürüme uyumlu yama yapılırsa daha güzel olur.

Arkadaşlar adam Türkçe yama kurmak istiyorum demiş siz yok gerek yok şöyle böyle demişsiniz şu zihniyeti terk edin bir an önce Türkçe Dublaj filmlerin altına Dublaj sevmiyorum alt yazı iyi vs diye yazanlar gibi işin kötü yanı bu zihniyet yüzünden Kaliteli Dublajda çıkmadı ülkede ki azınlıklar gibi en çok sizin sesiniz çıkıyor çünkü az birazda olsa İngilizcem yok yani oyun kültüründen var bir şeyler ama ben hiç bir detayı kaçırmak istemiyorum belki.

Oyunu yeni indirdim Orjinal oyunda değil Codex.dll hatasaı veriyor Güncelleme ihtimaliniz varmı ?
Yama orijinal versiyona güncellendi. Steam'de de artık yama çalışıyor. Game Pass'te sadece çalışmıyor. Yamayı yapanların eline sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı