aynı sorun bendede var benimde ekran kartı 4060 8 gb ayarları ne kadar düşürürsem düşürüyüm yok olmuyor fps desen 80 90 larda ayarlardan vram a bakıyorum normal gecmiyorda 1 saatte 4 kere dedigin gibi olduMerhaba arkadaşlar.
Oyun bende donuyor, hiçbir eylem çalışmıyor.
Aynı sorun bende de var benim de ekran kartı 4060 8 GB ayarları ne kadar düşürürsem düşürüyüm yok olmuyor FPS desen 80 90'larda ayarlardan VRAM'a bakıyorum normal gecmiyorda 1 saatte 4 kere dedigin gibi oldu.
DLSS deneyin ayarlardan onarın windowsun yada satın aldığınız uygulamadan(xbox epic steam)Merhaba arkadaşlar.
Onarım yaptım 1080 p ayarlari yükseğe aldık dlss ztn kalitede gene olmazsa beklerim artık arkadaşta 4070 var ondada acilmiyormus meselaFSR kapatın eğer açtıysanız benn FSR deneyince dondu DLSS açınca iyi oldu 120 FPS alıyorum fg +DLSS
DLSS deneyin ayarlardan onarın windowsun yada satın aldığınız uygulamadan(xbox epic steam)
oyunda binlerce sorun ve bug var şuan yeni çıktı oyunun sesi geliyor ama siyah ekran demi ? başlatınca intordan sonraOnarım yaptım 1080 p ayarlari yükseğe aldık dlss ztn kalitede gene olmazsa beklerim artık arkadaşta 4070 var ondada acilmiyormus mesela
Yok direk donuyor ekran ses var ama görüntü düz donuyor ben8k arkadaşta 4070 var mesela onda hic acilmamisoyunda binlerce sorun ve bug var şuan yeni çıktı oyunun sesi geliyor ama siyah ekran demi ? başlatınca intordan sonra
Merhaba arkadaşlar.
Bendede oynarken ekran bir anda donuyor ses geliyor ama görüntü donuyor 4070 süper var işlemci ryzen 9 5900xOptimize sorunu olduğunu söyledi adamlar NVIDIA ve AMD ekran kartları için çalışıyorlar beklemek lazım şu an oynamayın.
Muhtemelen oyunun patchlemesi gereken bir sorun hocam. Konu sahibinin sistemine en yaklaşabildiğim parça ekran kartı ona rağmen oyun bende hiç donmuyor hdr ile 4k ultra ayarlarda oynuyorum ramim düşük olduğu için arada fps düşüyor sadece o kadar. Şans işi muhtemelen yakında patch gelir diye düşünüyorum.4060ti var. Gamepass üzerinden oynuyorum. 5 dkda bir dediğiniz gibi ekran donuyor ses gelmeye devam ediyor. Hala çözümü yokmudur ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.