Doom: The Dark Ages donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

TRaJeDy

Kilopat
Daha fazla  
RAM
32 GB 6400 MHz
Ekran kartı
AMD Radeon Sapphire RX 7900 XT Vapor X
Anakart
ASRock A620M Pro RS WiFi AM5
İşlemci
Ryzen 7 7700
Merhaba arkadaşlar.

Oyun bende donuyor, hiçbir eylem çalışmıyor.

Aynı sorun bende de var benim de ekran kartı 4060 8 GB ayarları ne kadar düşürürsem düşürüyüm yok olmuyor FPS desen 80 90'larda ayarlardan VRAM'a bakıyorum normal gecmiyorda 1 saatte 4 kere dedigin gibi oldu.

FSR kapatın eğer açtıysanız benn FSR deneyince dondu DLSS açınca iyi oldu 120 FPS alıyorum fg +DLSS

Merhaba arkadaşlar.

Oyun bende donuyor, hiçbir eylem çalışmıyor.
DLSS deneyin ayarlardan onarın windowsun yada satın aldığınız uygulamadan(xbox epic steam)

FSR kapatın eğer açtıysanız benn FSR deneyince dondu DLSS açınca iyi oldu 120 FPS alıyorum fg +DLSS

DLSS deneyin ayarlardan onarın windowsun yada satın aldığınız uygulamadan(xbox epic steam)
Onarım yaptım 1080 p ayarlari yükseğe aldık dlss ztn kalitede gene olmazsa beklerim artık arkadaşta 4070 var ondada acilmiyormus mesela

Optimize sorunu olduğunu söyledi adamlar NVIDIA ve AMD ekran kartları için çalışıyorlar beklemek lazım şu an oynamayın.
Bendede oynarken ekran bir anda donuyor ses geliyor ama görüntü donuyor 4070 süper var işlemci ryzen 9 5900x
Sitelerinde vs sorun güncelleme haberi vs görmedim youtube da millet oynuyor yayın yapıyor vs belli ekran kartlarındamı sorun acaba

4060ti var. Gamepass üzerinden oynuyorum. 5 dkda bir dediğiniz gibi ekran donuyor ses gelmeye devam ediyor. Hala çözümü yokmudur ?
Muhtemelen oyunun patchlemesi gereken bir sorun hocam. Konu sahibinin sistemine en yaklaşabildiğim parça ekran kartı ona rağmen oyun bende hiç donmuyor hdr ile 4k ultra ayarlarda oynuyorum ramim düşük olduğu için arada fps düşüyor sadece o kadar. Şans işi muhtemelen yakında patch gelir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı