Doom the Dark ages vs Starfield

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Doom the Dark ages ile Starfield aynı fiyata satılıyor şu an da hangisini almalıyım? Doom daha mı hareketli? Çok fazla hareketli ve hızlı oyunları sevmiyorum ve çok fazla korku oyunum var oyunları bilen tanıyan varsa öneri verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doom korku oyunu değil öncelikle. Biraz kafa dağıtayim, arcade türünde canavar keseyip, oraya buraya hoplayayim bir yandan cephanemi kontrol edeyim, canavar kafa gözü patlatayim diyorsanız Doom sizin oyununuz.

Diğer yandan Starfield ise Skyrim oynadıysanız onun uzayda geçen hali, bitmek bilmeyen bir hikaye macera, ancak o oyun sanki 10 yıl öncesinin oyunuymuş gibi. Her kapıdan geçerken loading ekranı, mimikler karakter yüzleri falan çok eski, ama bunları göz ardı edip oynarsanız, görüp görebileceğiniz en iyi hikayelere sahip oyun kendisi.

Şahsen Doom'u pek beğendiğim söylenemez. Yeni mekanikleri hiç beğenmedim Eternal daha güzeldi. Game Pass'den indirdim ama başladım bitiremedim Doom'u sıkılıp kapattım. Doom da korku yok tamamen uzak bir durum doom 3 deydi o korku gerilim zamanları. Benim tercihim çok iyi olmasa da Starfield olurdu. Skyrim Fallout türü her oyunu severim.

Doom vur kır parçala tarzında bir oyun, stres atar keyif alır çıkarsınız ama tek beklentiniz bu olsun hani derin bir hikayeymiş şuymuş buymuş onları elde edemessiniz. Strafield açık dünya bir oyun Dooma göre çok daha uzun oynanış süresi var, fakat çok fazla kötü eleştirisi ve hatası var. Şahsen ikisi arasında kalsam Doom alır geçerdim, ama farklı bir fikir isterseniz 2 si yerine farklı 2 tür oyun seçin derim. İlla ikisi arasında kalmanıza gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı