DOOM The Dark Ages'a bir kullanıcı kalkan, parry ve oyun hızı ayarlanabilir diye "woke" dedi

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
İnsanların kurunun yanında yaşı da yakma sevdası diyebiliriz buna. Yeni DOOM'da bilmiyorsanız kalkan ve parry mekaniği var, ayrıca günümüzde popülerleşmeye başlayan oyunun zorluğunda etken olan şeylerin ne kadar zor olacağını(Örneğin düşman canı, alınan/verilen hasar dengesi vs. elle ayarlanabilir gibi) ve oyunun hızını elle kendin ayarlayabiliyorsun. Bu yüzden Twitter'da bir kullanıcı oyuna woke demiş.

Açıkçası tek amacının eline pompalını(Ve artık kalkanını) alıp önüne gelen şeytanları avlamak olduğu bir oyunda nasıl woke yapabilirler bilmiyorum.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir oyunun zorluk seçeneklerinin olması neden birini rahatsız eder ki? oyun güzel olduğu sürece isteyen istediği gibi istediği şekilde oynasın. Böyle yorumlar yapılması çok saçma geliyor bana. Sen en zora al oyna isteyen de en kolaya alsın oynasın. Sonuç olarak oyunda zorluk seçenekleri olmadığında da 3rd party hile programlarıyla yine çok kolay hale gelebiliyor.

Artık insanlar önüne gelen her şeye “woke” demeye başladı ve bu cidden can sıkıcı. Bahsettiği şeyin “woke” ile alakası yok, zorlasa belki “casuallaştırma” kısmına girebilir ama ona da bence girmez zira artık DOOM’un uzun zamandır alması gereken Quality of Life dediğimiz geliştirmeyi almış olması bence “casuallaştırma” da olmaz ama bunu kullanmak bile “woke” kelimesini kullanmaktan daha mantıklı bu noktada.

Milyonlarca kullanıcı var, neden bir kullanıcının yorumu konuşuluyor? Oyun haberi niteliği taşımıyor.
Bu sadece bir kişinin üzerine açılmış konu olsa da Twitter ana sayfanız oyun gündemi üzerine kuruluysa bu kafadaki insan sayısının aslında oldukça fazla olduğunu ve bunların da sektöre en az woke kitlesi kadar zarar verebildiğini görebilirsiniz hocam.

Bazıları kalkan açma ve parry'nin aynı tuşa atalı olduğu için oyunu fazla casuallaştırdıklarını söylemişler.
Kim, niye DOOM'dan souls combatı beklesin ki?

Yine de o geliştirici günlüklerinde oyunu konsoldan oynadıkları gözümden kaçmadı.

Bazıları kalkan açma ve parry'nin aynı tuşa atalı olduğu için oyunu fazla casuallaştırdıklarını söylemişler.
Kim, niye DOOM'dan souls combatı beklesin ki?

Yine de o geliştirici günlüklerinde oyunu konsoldan oynadıkları gözümden kaçmadı.
Önceki DOOM'larda da tanıtımda konsoldan oynamıyorlar mıydı? DOOM'u Call of Duty tarzı casual shooter kafasında bir Twitter'daki her postuyla daha da aşağılanan düşük zekalı Playstation fanboyu bir de tanıtım fragmanlarında oyunu oynayan arkadaş oynuyordur herhalde.

İnsanların kurunun yanında yaşı da yakma sevdası diyebiliriz buna. Yeni DOOM'da bilmiyorsanız kalkan ve parry mekaniği var, ayrıca günümüzde popülerleşmeye başlayan oyunun zorluğunda etken olan şeylerin ne kadar zor olacağını(Örneğin düşman canı, alınan/verilen hasar dengesi vs. elle ayarlanabilir gibi) ve oyunun hızını elle kendin ayarlayabiliyorsun. Bu yüzden Twitter'da bir kullanıcı oyuna woke demiş.

Açıkçası tek amacının eline pompalını(Ve artık kalkanını) alıp önüne gelen şeytanları avlamak olduğu bir oyunda nasıl woke yapabilirler bilmiyorum.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Woke ne demek? Irkçılıkla ilgili bir şey değil miydi anlamadım ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı