Dophing hafıza

Arkadaşlar selam ben Doping Hafıza almayı düşünüyorum 9. sınıfım 9. sınıf + 10. sınıf + 11. sınıf tüm dersler + TYT tüm dersler + AYT tüm dersler 2026 bu paketi almayı düşünüyorum 13.999 TL kullandıysanız tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler almaktan vazgeçtim böyleyse.

11. sınıfa kadar oku, okuyarak öğren. Sosyal Bilimler kısmında sadece okuyarak bile diğerlerinden öne geçiyorsun. Ayrıca MEB kitapları ve içerikleri keşfedilmemiş hazine gibi. Kimse yüzüne bile bakmıyor.

Devletin fen kitaplari guzel de matematiklerini sevmezdim.

Arkadaşlar selam ben Doping Hafıza almayı düşünüyorum 9. sınıfım 9. sınıf + 10. sınıf + 11. sınıf tüm dersler + TYT tüm dersler + AYT tüm dersler 2026 bu paketi almayı düşünüyorum 13.999 TL kullandıysanız tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle alma aşırı para tuzağı

14.000TL'ye akıllı televizyon alıp Youtube'daki hocalarla çalışsan hem daha çok yararını görürsün hem de ders çalışmayı bıraktığında dizi/ film izleyebilirsin.

Kullanmadım. Ama o paraya değmez. Tavsiye etmiyorum. YouTube'deki kanallardan izlesen daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı