Doping Hafıza alınır mı?

andresosleepy

Centipat
Daha fazla  
8. sınıfım LGS için ekstra bir beklentim yok 1 bucuk yıldır keman egitimi goruyorum ve kotu oldugumu dusunmuyorum. Güzel sanatlara gitmek istiyorum. Fakat matematiğim hatta genel olarak sayisalim cidden kötü. Konu eksiklerini geçtim direkt pratik zeka bile yurutemiyorum matematik sorularında ama sözelim gayet iyi edebiyata ilgim var. Doping Hafıza matematik almayı düşünüyorum fakat aileme fazla yük de olmak istemiyorum durumumuz kötü değil ama yine de. Matematiğimi bu saatten sonra kendim toparlayabilir miyim bilmiyorum ama özel ders alma veya dershaneye yazılmak da istemiyorum (zaman kisitliligi+ucret+ulasim) sizce katkısı olur mu Doping Hafıza'nın?

Hocam gerçekten çok istiyorsanız lise hedeflerinizi iyi bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum diyorsanız alın. Fakat bana kalırsa 8.sınıf düşük bir sınıf yani bu sınıf için Doping Hafıza almak saçma.

Hocam gerçekten çok istiyorsanız lise hedeflerinizi iyi bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum diyorsanız alın. Fakat bana kalırsa 8.sınıf düşük bir sınıf yani bu sınıf için Doping Hafıza almak saçma.
İlerde yurt dışı dusunuyorum dil kursu vs. O yüzden lisede iyi bi yere gitmek istiyorum en azından istediğim bir yere. Çünkü sayisal olarak 7 nin neredeyse yarısı yok bende ki kendimi bildim bileli matematiğe sogugum

Sınava hazırlanmak için iyi diyorlar. Kullananlar genelde memnun kalıyor. Ama 8. sınıf için gereksiz masraf. Kendi imkanlarınızla daha kolay hazırlanırsınız.
Sizinle alakası yok ama, geçen sene doping hafızayla üniversiteye hazırlanıp gelmiş arkadaşlar mühendislik fakültesinde eziyet çekiyorlarmış. Ezbere alışmışlar. Kanıt sorunca öküzün trene baktığı gibi kağıdı sınav boyunca izleyip boş kağıt veriyorlarmış. Hocalar anlatıyor.

Doping Hafıza alınmaz almayın aldırmayın tamamen reklam çalışması sayesinde bu kadar bilindik bir hale geldi.

Arkadaşım aldı ve aldığına pişman oldu içeriklerin çoğu neredeyse YouTube'dakilerle aynı sadece reklamı biraz fazla coşturmuşlar.
LGS için alacaksan alma eğer zaten orta okulun başlarında çalışmaya başlamadıysan son sene çalışmak eziyet gibi bir şey.

Arkadaşım aldı ve aldığına pişman oldu içeriklerin çoğu neredeyse YouTube'dakilerle aynı sadece reklamı biraz fazla coşturmuşlar.
LGS için alacaksan alma eğer zaten orta okulun başlarında çalışmaya başlamadıysan son sene çalışmak eziyet gibi bir şey.
Kanka LGS için çok kasmaya gerek yok son sene çalışılabilir bence sadece matematik konuları biraz sıkıntı onun dışı kolay oluyor LGS.

Kanka LGS için çok kasmaya gerek yok son sene çalışılabilir bence sadece matematik konuları biraz sıkıntı onun dışı kolay oluyor LGS.
Aynen öyle ben LGS'ye çok kasmadım YouTube'dan video izleyerek ve hocaları dinleyip devletin verdiği test kitapları ile çalışarak Anadolu lisesine yerleştim. (10. Sınıfım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı