Doping Hafıza deneyimi

RepePepe

Decapat
Arkadaşlar selam, anlık gaza gelmem ile TYT + AYT sayısal paket satın aldım 2025 için.

Alacak arkadaşlara söylüyorum sakın almayın. Temeliniz olsa da olmasa da almayın.

O kadar detaylı anlatmıyorlar özellikle matematik konusunda. 60-80 günlük size yetersiz kalmakta.

Ancak testler konusunda bir şey diyemem herkese göre zorluk kolaylık derecesi var ona bir şey diyemem ama konu anlatım ise çok berbat asla önermiyorum.

Felsefe alanın da bile saçma örneğin arkhe kelimesi kolay ezberlemek için "dağın (arka)sından nedir buradan örnek veriliyor çok saçma.

Türkçe ise çok hızlı anlatım ve yaşı geçmiş hocalar var :D anlattığını anlaşılmayan hocalar var.

O kadar bunalttı ki kullanmayı ilk haftada bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, bende bu konu hakkında bildiğimi yazmak isterim. Genellikle Doping Hafıza'yı "sözel ağırlıklı" dersler için tavsiye ediyorlardı yine de Doping Hafıza'ya para vermektense denemeye veya en azından soru bankayı almayı daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, bende bu konu hakkında bildiğimi yazmak isterim. Genellikle Doping Hafıza'yı "sözel ağırlıklı" dersler için tavsiye ediyorlardı yine de Doping Hafıza'ya para vermektense denemeye veya en azından soru bankayı almayı daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Sözel mi asla önermem yine de yine olsa yine almam o kadar berbat. Ekran görüntüsü almama izin verseler buraya atardım :D

Sözel mi asla önermem yine de yine olsa yine almam o kadar berbat. Ekran görüntüsü almama izin verseler buraya atardım :D

Haklısınız. Bilmediğimden ötürü böyle bir yorum yapmıştım, birkaç tanıdığa sorduktan sonra onların da sizin dediğiniz gibi genel anlamda kötü olduğunu söyledi. Şu an tek diyeceğim şey gerçekten para israfıymış hem sözel hem de sayısal anlamında. Kısacası bizi tekrardan bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Haklısınız. Bilmediğimden ötürü böyle bir yorum yapmıştım, birkaç tanıdığa sorduktan sonra onların da sizin dediğiniz gibi genel anlamda kötü olduğunu söyledi. Şu an tek diyeceğim şey gerçekten para israfıymış hem sözel hem de sayısal anlamında. Kısacası bizi tekrardan bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Rica ederim, hiç sorun değil. Gelecek sene Raunt paketi satın alacağım Raunt paketleri inceleyip 7-8 ay deneyimi aktaracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı