Doping Hafıza mı vitamin mi?

Bulunduğum ilçede özel ders veren hocalar 1 saat için minimum 500 istiyor, bu yüzden istiyorum.

Kanka normale göre ucuz diyebilirim özel ders. Ama alma Doping Hafıza sana Zoom'dan 50 derse kadar veriyor zaten özel dersi verim ne akdar alırsın bilmem bence yine gereksiz diye düşünüyorum.

Kanka Doping Hafıza da videolar var önemli olarak çok iyi şeyler yok arkadaşımdan biliyorum YouTube'daki video anlatımlar çok daha kaliteli emin ol tek özelliği Zoom'dan özel ders alabiliyorsun 50 derse kadar bir de sorularını atıp çözdürtebiliyorsun bence çok bir faydası olmaz YouTube daha kaliteli videolar içeriyor. Vitamin hakkında bir bilgim yok.

Kanka onlar da limitli aşınca ekstra 200 TL olması gerek satın alacaksın yani. Mesela 50 özel ders hakkın var aşınca 50 tane daha satın alacaksın fiyatları hatırlamıyorum ama.

5-6 Özel ders anca alınıyor hocam o parayla.
Bulunduğum ilçede özel ders veren hocalar 1 saat için minimum 500 istiyor, bu yüzden istiyorum.
Evet o 5-6 özel ders alabileceğin toplam doping hafızadan daha faydalı olur. Bunun dışında online birebir ders alabileceğin yüzlerce öğrenci var hemde ülkenin en iyi okullarında okuyan. Bunun yerine gidip kazandığı paranın %90'ını reklama kalan %9'unu cebe, %1'ini ise eğitmenlere yatıran bir kurumdan fayda beklemek en basit tabirle saçmalık.

Vallahi Doping Hafıza kullanan birisi olarak söylüyorum, pişmanlık abi keşke 3 katı fazla verip dershaneye yazılsaydım. Mahalle arasındaki dershane bundan iyidir.
Dediğimi kanıtlayan bir yorum daha işte...

Ha diyorsan ki ben Sümeyyeler gibi 1 milyon sıralama yapmak için 1 sene çalışacağım o zaman doping hafıza alabilirsin, sana basit basit sorular, kalitesiz eğitim ile 1 seneni kaybettirir ve 1 milyon sıralama yapmanı sağlar ama en azından ortalama bir hedefin varsa bunların sana hiçbir faydası olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı