Doping Hafıza mı dershane mi?

Fazla oyun oynamıyorum zaten bilgisayarda dikkatimin dağılacağını sanmıyorum.

Parasını siz verirseniz neden olmasın.

Oynamasanız bile internet gider, elektrik gider, bilgisayarınız tabletiniz bozulur. Ve bence drshane daha iyi çünkü anlamadığıızı hocalara sorabiliyorsunuz.

Mezuna 4 yıl kalma garanti. Konuyu öğrenmek bir şey değil soru çözmek bir şey. Özellikle ayt'de soru tipini görüp şak soruyu yapman gerekiyor. Matematikte o soru tipini bilmiyorsan imkanı yok yarısını yapamazsın.
Onun için dediklerimizin üstüne bir de diğer 2 dershaneden ayrı olarak üçüncü dershanede soru çözümlerine katılmalı.

Şahsen ikisini de tavsiye etmem. Dershane yerine de YouTube'dan dinleyebilirsiniz. YouTube'da kat kat kaliteli ders anlatan hocalar bulunuyor. Eğer ikisi arasından bir seçim yapmak zorundaysanız da sizin yerinizde olsam dershaneyi seçerdim. Doping almanın bir mantığı yok. Aynı işi YouTube'da görüyor. Para da ödemiyorsun.

Şahsen ikisini de tavsiye etmem. Dershane yerine de YouTube'dan dinleyebilirsiniz. YouTube'da kat kat kaliteli ders anlatan hocalar bulunuyor. Eğer ikisi arasından bir seçim yapmak zorundaysanız da sizin yerinizde olsam dershaneyi seçerdim. Doping almanın bir mantığı yok. Aynı işi YouTube'da görüyor. Para da ödemiyorsun.

Ancak dikkat diye bir etken var.

@LinusTechTips ne demek istediğinizi daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz? Pek bir şey anlayamadım.

dershane fiyatları ateş pahası ve sadece dershanedeysen öğrenebiliyorsun. doping hafıza fiyat olarak çok uygun hem de istediğin saatte öğrenebiliyorsun karar senin

@LinusTechTips ya yapmayın Allah aşkına :D Öğrenci birkaç bildirime ders çalışmayı bırakacaksa da yol yakınken hiç üniversite sınavına hazırlanmasın. Bu öğrenci istediği başarıyı yakalayamaz. Yapan nasıl yapıyor kardeşim? Sadece YouTube'dan hazırlanıp derece yapan öğrenciler tanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı