Doping Hafıza vs Dershane

Samet elvan

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. 12 sınıf sayısal öğrencisiyim. Temelim hiç yok Doping Hafıza ya da Mabem'e gitmeyi düşünüyorum ikisinn de fiyatları 2000 civarı ama dershaneye gitmek için yol parası vermek lazım. Bilenler, Doping Hafıza kullanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence dershaneye git derim. 1 senede dersleri halletmek sana bağlı ama Doping Hafıza'dan daha faydalı olacağı kesin dershanenin.
Bu arada 2000 dershane için çok iyiymiş. Bu sene 20K'yı geçti çünkü dershane fiyatları.

Günde kaç gün bu dershane? Bence dershaneye git daha iyi. Yol masrafı dediğin 100 TL bir şey tutar en fazla.
Bu sene 20K'yı geçti çünkü dershane fiyatları.
Ne yaptınız hocam? Ben geçen sene 6K'nın biraz üstünde fiyata gittim. Farklı yerlerde ise 8K'ya felan vardı.

Evine yakın bir kütüphane varsa ikisinden daha faydalı olur. Bu iş devamlılık ve tamamen kendinde bitiyor. Açık liseden mezun olup Tıp Fakültesi okuyan arkadaşımda var, 4 sene özel okula gidip barajı geçemeyende. Tıp Fakültesi okuyan 3 sene sabah akşam kütüphanedeydi ama :) Acil Matematiği filan gözü kapalı çözüyordu.

Dershane de doping hafıza da kesinlikle önermem.
Bir arkadaşında dediği gibi iş sende biter, geriye kalan şey ticaret.

He sen diyorsan ki gideceğim dershane özel bir dershane ciddi verimli.
Git derim ama bahsettiğim düzeyde ki dershaneler 20 bin tl civarında başlar.

o yüzden benim sana tavsiyem boşuna para yedirme.
daha 1 yılın var temelin yoksa bile sebat ederek çalışırsan sayısalda 100-150 bin aralığına girebilirsin. sadece ciddi derecede araştırma yapman ve çalışmayı kafaya koyman gerekiyor.

İyi çalışmalar

Bence dershaneye git derim. 1 senede dersleri halletmek sana bağlı ama doping hafıza'dan daha faydalı olacağı kesin dershanenin.
Bu arada 2000 dershane için çok iyiymiş. Bu sene 20K'yı geçti çünkü dershane fiyatları.

Haklısın kanka cep yakıyor vallahi bu devletin dershanesi zamanında 500 1000 liraydı sen düşün :)
Günde kaç gün bu dershane? Bence dershaneye git daha iyi. Yol masrafı dediğin 100 TL bir şey tutar en fazla.

Ne yaptınız hocam? Ben geçen sene 6K'nın biraz üstünde fiyata gittim. Farklı yerlerde ise 8K'ya felan vardı.
Büyük ihtimalle haftada 2 3 gün
Herşey kendinde bitiyor. Gerçekten ihtiyacın varsa dershaneye git. Doping hafızaya zaten hiç bulaşma. Ama tavsiyem evde kendini çok iyi disipline edebilirsen dershaneye bile gerek kalmaz. Dershane ortam falan vakit öldürür. 2000₺ dershaneden de bişey çıkar mı orası da ayrı bir konu.
Teşekkürler
Dershane de doping hafıza da kesinlikle önermem.
Bir arkadaşında dediği gibi iş sende biter, geriye kalan şey ticaret.

He sen diyorsan ki gideceğim dershane özel bir dershane ciddi verimli.
Git derim ama bahsettiğim düzeyde ki dershaneler 20 bin TL civarında başlar.

O yüzden benim sana tavsiyem boşuna para yedirme.
Daha 1 yılın var temelin yoksa bile sebat ederek çalışırsan sayısalda 100-150 bin aralığına girebilirsin. Sadece ciddi derecede araştırma yapman ve çalışmayı kafaya koyman gerekiyor.

İyi çalışmalar.

Cevabınız için çok teşekkür ederim şu an 0'ım sizce başarabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı