Doping Hafıza vs dershane

Doping hafızayı bilmiyorum dershaneye gittiğim zamanlar için şunu söyleyebilirim 2013-2020 arası eğer kaliteli ve eşit eğitim sistemine sahip bir yer değilse asla yazılmamanızı tavsiye ederim. Genellikle her öğrenciye eşit davranmak ve bilgi vermekten ziyade dershanenin reklam yüzü olacak başarı sağlayabilecek öğrencilerin üstüne düşüyor çoğu dershane.
 
Hocam tecrübe eden tanıdığım yok ancak çok dalga geçiliyor o platformla. Ama her türlü dershane.
 
Her türlü dershane derim. Şöyle bir durumda var eğer dershane genelinde başarısız olursanız dershane sizin vereceğiniz parayı önemser. Eğer başarılıysanız reklam yüzü olabileceğiniz için sizinle daha ilgili olurlar önemserler.
 
Bazı dershanelerde ki hocalar o kadar kötü ki... Çok fazla araştirip öyle seçmek lazım. Her şekilde yüz yüze daha iyi.
 
Kişiden kişiye göre değişir ben dershanenin de faydasını gördüm doping hafızanın da evde çalışmak daha rahat geliyor ise doping hafızayı tercih etmen daha iyi olur illa ben dershaneye gidicem yüz yüze eğitim istiyorum dersen dershane tercih etmelisin. Ben hem dershaneye gidiyorum hem de evde doping hafıza kullanıyorum. Planlı programlı ilerliyorum çok faydasını gördüm. Dershanelerin eksiğini doping hafızayla kapattım diyebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı