Doping Hafıza vs Dershane

Doping Hafıza'yı dershane olarak düşünmeyin, en fazla YouTube videoları + Test Kitabı olarak düşünün. 30K verip YouTube videosu izlemek değer mi size kalmış fakat bence hiç iyi bir fikir değil.
Dershane konusunda öğretmenlerin iyi olduğunu biliyorsanız 60k iyi fiyat. Eğer gerçekten iyi öğretmenlerin bulunduğu bir kurumsa fazlasıyla faydasını görürsünüz. Kötü bir dershane ise boşu boşuna 60k vermiş olacaksınız.
Doping Hafıza yerine 345 All Star'a bakın, çok daha kaliteli.
Şahsen 345'den daha iyi olan yayınevlerinden test kitabı alıp YouTube üzerinden konu anlatım videosu izlemenin iki seçenekten de daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

@TechnoMisafir12, @VIN; bana kalırsa ikisi de gereksiz zaten. YouTube derece yapmak isteyen veya temelden almak isteyen öğrenciler için fazlasıyla yeterli. Sadece yine de her şeye rağmen bir sisteme para verme ihtiyacı hissedenler oluyor, o durum için 345 en azından Doping'den daha kaliteli onun için söyledim.

@Katalonyayaslm, temel düzey için eğlenceli anlatımları var. YouTube'da incelemeleri var bakabilirsiniz, sadece derece öğrencilerine yönelik değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı