Doping Hafıza vs Raunt vs dershane

triggerr

Hectopat
Daha fazla  
Mezuna kaldım, 12 sınıfta anladım ki ben kendim odaklı çalışamıyorum. Birisi bana yol göstermeli, ona göre çalışmalıyım. İnternette çok bilgi kirliliği mevcut. Körü körüne Doping Hafıza'yı savunan mı dersin veya nefret eden mi, bu durumda kafamı karıştırıyor. Kendi 1 aylık maaşım ile bu dördü arasından bir seçim yapmam gerek. Dershanede bir sınıf ortamında kaynama olasılığı veya sosyal ortam olacağından dolayı pek yatkın bakmıyorum. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mezuna kaldım, 12 sınıfta anladım ki ben kendim odaklı çalışamıyorum. Birisi bana yol göstermeli, ona göre çalışmalıyım. İnternette çok bilgi kirliliği mevcut. Körü körüne Doping Hafıza'yı savunan mı dersin veya nefret eden mi, bu durumda kafamı karıştırıyor. Kendi 1 aylık maaşım ile bu dördü arasından bir seçim yapmam gerek. Dershanede bir sınıf ortamında kaynama olasılığı veya sosyal ortam olacağından dolayı pek yatkın bakmıyorum. Hangisini almalıyım?

Doping Hafıza'dan sponsor almış biri olarak söylüyorum. KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN. Dershaneler bin kat daha iyi. Ben bile diyorum bunu yani. Bende hatta sponsordan dolayı 5 yıllık tüm sınıflar + tüm alanlar paketi de var.

En kötü dershane bile Doping Hafıza'dan iyidir bence.
Doping Hafıza'dan sponsor almış biri olarak söylüyorum. KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN. Dershaneler bin kat daha iyi. Ben bile diyorum bunu yani. Bende hatta sponsordan dolayı 5 yıllık tüm sınıflar + tüm alanlar paketi de var.

Bunun dershane yolu var, sınıfa göre ilerlenmeside beni yavaşlatıcak. 12. sınıfta dershaneden cok ayrılan arkadaşım oldu bu durumda korkutuyor beni. Babama mahçup duruma düşmek istemem.

Kanal önerileri yapar mısın?
❤️ Fizik: FizikleBarış, VIP Fizik, Benim Hocam (BH), Fizik Finito

❤️ Biyoloji: Biosem, Selin Hoca, Fundamentals

❤️ Kimya: Meschemy Kimya, Kimya Adası, BH

❤️ Matematik: Rehber Matematik, Bıyıklı Matematik, SLM Hoca, Matematiğin Güler Yüzü, Eyüp B

❤️ Türkçe: Deniz veya Rüştü Hoca

❤️ Tarih, Din Kültürü, Felsefe gibi derslere dair çok fazla kanal yok. Kitap okuyarak da yaparsın. 🏊🏻‍♀️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı