Cloud 3S vs Razer BlackShark V3

• Konuyu başlatan Bravdo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 132
Cloud 3 kullanıyorum hocam fakat kafa yastığı filan soyulmaya başladı nedense. Bu yüzden de değiştirmek istiyorum sence razer mi alsam 3S mi ?
Cloud 3 ile 3S arasında çok fark var mı ses için ?

Cloud 3 kullanıyorum hocam fakat kafa yastığı filan soyulmaya başladı nedense. Bu yüzden de değiştirmek istiyorum sence razer mi alsam 3S mi ?
Cloud 3 ile 3S arasında çok fark var mı ses için ?
Cloud 3S ses profili C3'ten daha iyi, detay ayrımı daha iyi bir de bağlantı konusunda daha iyi. Razer V3 fiyatına değmez. V3 Pro'su güzel fakat o da çok yüksek. 3S alın.

Cloud 3S ses profili C3'ten daha iyi, detay ayrımı daha iyi bir de bağlantı konusunda daha iyi. Razer V3 fiyatına değmez. V3 Pro'su güzel fakat o da çok yüksek. 3S alın.
C3 ile devam hocam çok beğeniyorum kafa yastığına yani sünger kısmına elektrik siyah bandı ile kapattım açılan hafif yerleri siyah kulaklık olduğu için hiç belli bile olmuyor böyle devam edicem.
Belki değiştirmeyi düşünürsem senin de söylediğin gibi C3S alıp neşeme bakıcam hocam.

Kaynak nedir? V3 daha iyi.
Kaynak iki kulaklığı da inceleyen Gadgetry Tech. Senin kaynağın nedir? Hatta 180 dolarlık fiyattan karşılaştırıp kutu çıkışı ses profili daha iyi, detay ayrımı da C3S'nin çok iyi olduğunu diyor. Ülkemizde C3S Amerika'nım aksine 180 değil 110 dolardan satılıyor yani direkt tercih edilecek bir kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı