Doping Hafıza'ya para verilir mi?

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
Mezun senesindeyim, dershaneden çok bir verim alamadım zaten göndermeyecekler. Evde ve kütüphanede çalışmayı düşünüyorum. YouTube'u ve burayi kullanarak çalışmayı planlıyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Mezun senesindeyim, dershaneden çok bir verim alamadım zaten göndermeyecekler. Evde ve kütüphanede çalışmayı düşünüyorum. YouTube'u ve burayi kullanarak çalışmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Dostum okulda ne gördüysen aynısı ha artı olarak okulda utanıp hocaya soramadıysan burda istediğin kadar sorabiliyorsun fakat verdiğin paraya değmez kendin çalış YouTube'de iyi bir hoca bulursan gayet güzel eğer kanal sorucak olursan bana ulaş

Dostum okulda ne gördüysen aynısı ha artı olarak okulda utanıp hocaya soramadıysan burda istediğin kadar sorabiliyorsun fakat verdiğin paraya değmez kendin çalış YouTube'de iyi bir hoca bulursan gayet güzel eğer kanal sorucak olursan bana ulaş
YouTube'tan da çalışacağım ama deneme tarzı şeyleri nasıl tek başıma yapacağımı bilmiyorum.

Mezun senesindeyim, dershaneden çok bir verim alamadım zaten göndermeyecekler. Evde ve kütüphanede çalışmayı düşünüyorum. YouTube'u ve burayi kullanarak çalışmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Hocam mesela bana göre iyi yanları mesela YouTube'da falan o konunun videolarını falan izlerken mesela anlamadığın an yorum yazıyorsun ama cevap veremeyebilir büyük ihtimalle çünkü bir sürü yorum olduğu için adam hepsine yorum yazması lazım tabii bu mümkün olamayacaktır ama doping hafızada canlı hocalar bir de yapay zekalı kendileri geliştirdiği robotlar falan olunca iyi olur hatta çok iyi oluyor benim en sevdiğim yanıda bu zaten ama eğer bunları hocama soracağım diyorsan eğer o zaman sor ama çekinmeden sor utanılacak bir şey yok bence bana kalırsa bu durumda çünkü sınıfta hiç kimse hocaya sormadan hep ben soruyorum ve sınıftaki kişilerin söylemesine gerek kalmıyor nasıl olsa ama sana kalmış bir şey.

Dersleri Youtube üzerinden konu anlatım kitapları üzerinden hallet. Kolaydan zora doğru çöz. Denemeler için dershanelere sorabilirsin. Fiyatı da uygun oluyor
TYT için 5-10 tane kitap çözülmesine gerek yok zaten. Çok fazla bilgi var. Kaliteli kitapları çözdükten sonra denemelerle pekiştireceksin AYT kasacaksın.
Doping Hafızaya verilecek para ile dünya kadar kaynak alırsın, onlarca denemeye girersin.
Bilgisayar mühendisi olacaksan en az 50 bine giriş yapmanı öneririm ipini koparan o bölümü yazıyor işsiz kalma oranın çok yüksek
Dediğiniz şey bütün üniversite bölümleri için geçerli. Kendini geliştirmekle alakalı. Meslek lisesinde bilgisayar bölümü okumuş arkadaşım bir bilgisayar firmasında bilgisayar tamir ediyor. Çok da iyi para alıyor. Eminim 50 binin altında bilgisayar müh. okuyup işsiz kalan da vardır. Dağdaki üniversitede bilgisayar müh. okuyup iyi firmalarda çalışan da. Özellikle bilişim sektöründe kendini internet üzerinden geliştirebileceğin için önü açık.

Soracağın soruları chatgpt ve gemini'ye sorabilirsin. Bana geçen sene bayağı yardımcı olmuştu. Zaten şimdi tüm kitaplarda çözüm var. Çözümü olmayan kitapları da alma zaten. Coğrafya, Tarih gibi konularda bazen yanlış bilgi verebiliyor. Orada da konu anlatım kitapları devreye girecek. Önce konu anlatım kitaplarına bakarsın sonra yapay zekaya sorarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı