Dost Kayaoğlu DK-4 alınır mı?

Ayni magaza değil de bu tur bir magaza iste dedigim gibi endişe etmenize gerek yok. Kargolama olayini uzatiyorlar bayağı genelde niye boyle yapiyorlar bende bilmiyorum sistem eline ulasacaktir yani merak etmetin endişe etmeyin sabirla bekleyin.

Gence dolandırıldım ansmxnxn.

Anlamadım hocam ne demek istediniz?

Bence dolandırıldım diyorum öyle hissediyorum ha bire erteliyorlar günü.

Hocam böyle sistemler yalan pc hocası tam bir yalancı dolandırıcı dır amaç sitenin tıkanması artmasu o gün denedim ödeme seçeneğim giriyorum beni siteden atyyo tam o yaşıyorum. Siteden atıyo 505 diye arıza veriyo yalan böyle sistemler.

Bence dolandırıldım diyorum öyle hissediyorum ha bire erteliyorlar günü.

Hocam böyle sistemler yalan pc hocası tam bir yalancı dolandırıcı dır amaç sitenin tıkanması artmasu o gün denedim ödeme seçeneğim giriyorum beni siteden atyyo tam o yaşıyorum. Siteden atıyo 505 diye arıza veriyo yalan böyle sistemler.
Hocam hadi PC Hocası'na yalancı dediniz, Vatan'a da demezsiniz. Adamların böyle sistemler dışında fiyatları çok fahiş ama en azından güvenilirler.

Vatan'ın bütün sitesi çökmüş alan kişi sayısından dolayı. O sistem için 10k geçen seneden gelme bir fiyat çünkü.

Hocam hadi PC hocası'na yalancı dediniz, Vatan'a da demezsiniz. Adamların böyle sistemler dışında fiyatları çok fahiş ama en azından güvenilirler.

Vatan'ın bütün sitesi çökmüş alan kişi sayısından dolayı. O sistem için 10k geçen seneden gelme bir fiyat çünkü.

Hocam tamam haklısınız konuşmak istemiyorum.

Anlamadım hocam ne demek istediniz?
Geldi hocam
IMG-20221105-WA0011.jpg
IMG-20221105-WA0008.jpg
IMG-20221105-WA0006.jpg

Son düzenleme:
Hocam bende bu sistemden aldım. Şu an hala paketlendi yazıyor sorduğumda pazartesi günü kargolanacak dediler. Size kaç günde ulaştı bir de sistemi kurabildiniz mi? GTA 5 Valorant gibi oyunlarda test edebildiniz mi? FPS değerleri nasıl?

Tam 1 haftada ben inan kasanın daha ekran kartını takmadım köyde ağaç ekilecekmiş ona gittim mecburen o görüntüleri ablamdan istedim.

Hocam bende bu sistemden aldım. Şu an hala paketlendi yazıyor sorduğumda pazartesi günü kargolanacak dediler. Size kaç günde ulaştı bir de sistemi kurabildiniz mi? GTA 5 Valorant gibi oyunlarda test edebildiniz mi? FPS değerleri nasıl?
Hocam habire erteliyolar yalan söylüyor bi 7 gün 6 gün sonra geliyo

Tam 1 haftada ben inan kasanın daha ekran kartını takmadım köyde ağaç ekilecekmiş ona gittim mecburen o görüntüleri ablamdan istedim.

Hocam ha bire erteliyorlar yalan söylüyor bir 7 gün 6 gün sonra geliyor.

Peki hocam. Pazartesi günü kargolanacak dendi eğer kargolanmazsa müşteri hizmetlerini arayacağım. Tek isteğim sağ salim gelmesi.
İyi forumlar hocam.

Peki hocam. Pazartesi günü kargolanacak dendi eğer kargolanmazsa müşteri hizmetlerini arayacağım. Tek isteğim sağ salim gelmesi.
İyi sosyaller hocam.

Hocam aramayın boşuna elbette geliyor ama bekletiyor ha bire erteliyorlar. Bekleyin kargoya verilir ha bire biz sizi arayacağız dediler 3 kere hiç aramadılar bir gün aramadım ve kargoya verilmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı